TATJANA JURIĆ:

Jednodijelni badić nevjerojatno je blesav izum

14.07.2010 u 10:32

Bionic
Reading

Lijepa voditeljica Tatjana Jurić spremna je za odlazak na odmor. Na plažu će ponijeti crni bikini

Ove sezone ponovo su in jednodijelni badići, baš kao i monokiniji, no mladoj voditeljici oni nikako nisu zanimljivi. 'Moj je odabir uvijek isti. Već sam dugo vjerna crnom bikiniju', otkrila je Tatjana u intervjuu za Story. 'Jednodijelni kupaći kostim nevjerojatno je blesav izum, osim kad ga kombiniramo uz pareo za kakvu šetnju. Inače ga ne priznajem čak ni kod žena koje su si umislile da njime trebaju skrivati svoj trbuh. Nijedna žena se ne bi trebala time opterećivati, ma kakav god trbuh imala', zaključila je Tatjana.

Iako još nije zakoračila u tridesete, Tatjana priznaje kako osjeća da stari. 'Osjećam da se moja tijelo mijenja. No ne brinem se previše oko toga. Više me muče neke popratne pojave starenja. Već se godinu dana nisam konkretnije pomaknula kad je o tjelovježbi riječ, i već znam da mi moja discus hernia to neće oprostiti. Upravo zbog toga uskoro se ponovo bacam na pilates', rekla je za Story lijepa voditeljica i dodala da na prehranu pazi zbog zdravlja, a ne zbog izgleda.

Za razliku od mnogih žena, Tatjana nimalo ne uživa u čarima šopinga. 'Šoping vas eventualno može baciti u depresiju. Mene čini živčanom. Zato je internetska kupnja idealan spas za takve poput mene.'