TEŽAK ZADATAK

Jedna od najutjecajnijih pjevačica današnjice zablistala u kreaciji hrvatskog dizajnera: 'Nicki se oduševila!'

22.08.2018 u 10:15

Bionic
Reading

Američka reperica Onika Tanya Maraj, poznatija po svom umjetničkom imenu Nicki Minaj, bila je jedna od glazbenih imena koja su nastupila na ovogodišnjoj dodjeli MTV-jevih nagrada. Kao i sve velike zvijezde, pjevačica je svoj glazbeni spektakl uskladila s jednako spektakularnim stajlingom i dominirala scenom. U tome ne bi bilo ništa zanimljivog da se svjetski mediji nisu raspisali o tome kako je za Nickin stajling zaslužan naš proslavljeni dizajner Juraj Zigman

Slavna pjevačica osebujnog stila Nicki Minaj podigla je prepuni Radio City Music Hall u New Yorku na noge kada se na pozornici pojavila u izazovnom kostimu i zapjevala svoje poznate hitove. Svi su se raspisali o njezinu fenomenalnom stajlingu, a najinteresantniji dio je taj što kostim koji je nosila potpisuje omiljeni hrvatski dizajner s riječkom adresom Juraj Zigman.

Dizajner je za pjevačicu kreirao zlatni statement kostim prepoznatljivog dizajna koji je postao zaštitni znak brenda Zigman, kao i efektni ružičasti ogrtač od satena maksi kroja s ekstravagantnim rukavima, a cjelokupna kombinacija izazvala je odlične reakcije i izazvala bum u svjetskim medijima.

'Vremena je bilo stvarno jako malo i moralo se s idejom i dizajnom ići odmah pa sam skicirao putem mobitela i odmah poslao skicu njezinu timu. Odmah su rekli da je to ono što žele, a Nicki se oduševila. Imali smo svega tri dana za izradu. Moj tim i ja smo radili od-do da sve bude na vrijeme. Sreća je što imamo njezinu lutku pa joj je kostim stajao doslovno kao saliven', rekao je za tportal Juraj Zigman.

Prema pisanju Hollywood Reportera, s hrvatskim dizajnerom je kontaktirao poznati stilist Brett Alan Nelson jer je želio da 'Nicki zablista poput kraljice', zbog čega je i sam kostim inspiriran kraljevskim lookom, odnosno egipatskim i viktorijanskim dobom.

Nakon vrhunski odrađenog posla Zigmanova tima kostim je stigao u New York ujutro na dan nastupa, a slavna reperica uistinu ga je iznijela kraljevski.

  • +11
Nicki Minaj u kreaciji Juraja Zigmana na dodjeli MTV-jevih nagrada Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ovo nije prvi put da je Zigmanova kreacija viđena na zvijezdama svjetskog glasa. Etablirani dizajner već je kreirao za članice britanske grupe Little Mix te pjevačice Fergie i Bebe Rexhu, kojoj se Zigmanov stil toliko svidio da se nekoliko puta vraćala po njegove kreacije.

Nastup Nicki Minaj na dodjeli MTV-jevih nagrada Izvor: Društvene mreže / Autor: YouTube