PONOVNO BRILJIRA

Svjetske pop zvijezde zablistale u prepoznatljivim Zigmanovim kreacijama

11.10.2017 u 12:23

Bionic
Reading

Nakon što je koncem veljače britanska grupa Little Mix na dodjeli Brit Awardsa nastupila u scenskim kostimima s potpisom dizajnera Juraja Zigmana, uspješna suradnja se nastavila na obostrano zadovoljstvo

Pop grupa Little Mix, koja je svjetsku slavu stekla pobjedom u britanskoj inačici 'X Factora', čini se, i više je nego zadovoljna suradnjom s popularnim riječkim dizajnerom Jurajem Zigmanom, koji im je za nastup u londonskoj O2 Areni u veljači izradio kostime po mjeri prepoznatljivog dizajna.

'Nisam pretjerano iznenađen novim angažmanom zato što je samo bilo pitanje vremena kada će moj prepoznatljiv dizajnerski potpis prepoznati neka od svjetskih zvijezda', izjavio je tada za tportal Juraj Zigman.

Congratulations girls! 😍😍😘😘❤❤ #littlemix #zigman #corset #britawards #brits

Objavu dijeli ZIGMAN (@zigman_official)

Poznati dizajner je za prestižnu dodjelu glazbenih nagrada dizajnirao četiri šljokičaste kreacije s naglaskom na korzet, koji je Zigmanov zaštitni znak već dugi niz godina. Njegovi futuristički kostimi toliko su oduševili slavne pjevačice i cijeli tim koji je odgovoran za stajlinge za nastup da su odlučili ponoviti suradnju.

  • +16
Pjevačice grupe Little Mix u Zigmanovim kreacijama Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Grupa Little Mix započela je britansku turneju 'Glory Days' u Aberdeenu, gdje je škotsku publiku zapalila atraktivnim nastupom na pozornici AECC arene. Jedan od četiri stajlinga u koje su se pjevačice preodjenule za koncert bio je onaj Zigmanova potpisa.

#littlemix #fashion#zigman @jadethirlwall

Objavu dijeli ZIGMAN (@zigman_official)

Vrlo slično prethodnom dizajnu, riječki dizajner je za popularnu britansku grupu osmislio upečatljive i pamtljive srebrno-crne kostime, a svaki od njih ima svoj posebni pečat. Popularni dizajner, koji svojim dizajnom osvaja Hrvatice dug niz godina, pohvalio se novim angažmanom na društvenim mrežama i zaradio pregršt komplimenata i čestitka, a nedavno je na svoju listu zvjezdanih imena koje su zablistale u njegovim kreacijama uvrstio i pjevačice Fergie te Bebe Rexhu.