INOZEMNI USPJEH

Zigmanova kreacija osvanula na slavnoj američkoj pjevačici

17.09.2017 u 22:37

Bionic
Reading

Naš istaknuti dizajner Juraj Zigman ostvario je golem inozemni uspjeh, te je njegova zanimljiva crno bijela kreacija putovala čak do daleke Južne Amerike, kako bi ju odjenula popularna pjevačica Fergie za festival 'Rock in Rio'

Iako uspjeh našeg dizajnera Juraja Zigman nikada nije bio osporavan, nema sumnje kako je posljednjom inozemnom suradnjom, nadmašio sve poslovne pothvate do sada.

Odjenuo je naime, pop zvijezdu Fergie, njezine plesače i gostujuću zvijezdu Pablla Vittara na brazilskom festivalu 'Rock in Rio'

  • +5
Fergie u Zigmanovoj kreaciji Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Odmah kada se popela na pozornicu Fergie, koja se ovih dana našla u središtu medijske pažnje zbog rastave od svog dugogodišnjeg supruga, začuli su se usklici oduševljenja.

Osim što je obožavana zbog svoje glazbe, nema sumnje kako su obožavatelji ostali bez daha i zbog njezina izgleda.

A izgled može zahvaliti upravo hrvatskom dizajnu. Brend Zigman prepoznatljiv je po svojim kreacijama od kojih su velika većina i originalni korzeti.

Grupa Little Mix u Zigmanovim kreacijama Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Upravo korzet odjenula je i 42-godišnja pjevačica. Njezin seksepil Zigman je dodatno naglasio bijelim korzetom s crnim detaljima, koji je u prvi plan stavio njezino bujno poprsje i duge noge.

#zigman #bodysuit #costume #stage #show @karleusastar 🍭💗💕🍨🐙🍭

Objavu dijeli ZIGMAN (@zigman_official)

Osim što redovito odijeva mnoge domaće dame, Riječki dizajner do sada je dizajnirao kreacije za Bebe Rexhu, nova svjetsku pjevačku senzacija albanskih korijena, pjevačice britanske grupe Little Mix, a najduža i vjerujemo najdraža suradnja mu je sa srpskom pop pjevačicom Jelenom Karleušom.

We are readyyy!! 💣💣💣 #zigman @karleusastar 😘😘

Objavu dijeli ZIGMAN (@zigman_official)