Zigmanov trijumf

Svjetska zvijezda ne skida se iz kreacija s hrvatskim potpisom

19.05.2017 u 16:03

Bionic
Reading

Pjevačka zvijezda Bebe Rexha nakon što je nedavno na nastupu u Amsterdamu nosila kreaciju dizajnera Juraja Zigmana, na koncertu u Londonu u sklopu europske turneje nosila je još jedan outfit koji je dizajnerovih ruku djelo. Uspješni 33-godišnji dizajner otkrio je za tportal da s američkom pjevačicom planira i nastavak suradnje

Čini se kako se poslovnim uspjesima dizajnera Juraja Zigmana ne vidi kraja. Nakon što su njegove kreacije nosile pobjednice britanskog glazbenog talent showa, grupa Little Mix, još je jedna svjetska zvijezda prepoznala negov rad.

Američka pjevačica albanskih korijena Bebe Rexha za svoju je glazbenu turneju odabrala upravo kreacije tog vodećeg domaćeg dizajnera. Nakon što je nedavno na nastupu u Amsterdamu osvanula u zlatnom custom made korzetu, pjevačica je za nastup u Londonu odabrala još spektakularniju Zigmanovu kreaciju.

#beberexha @beberexha 💣💣💣💥💥💥

Objavu dijeli 🇿 🇮 🇬 🇲 🇦 🇳 (@zigman_official)

Hrvatski dizajner pohvalio se fotografijom na svom službenom profilu na Instagramu na kojoj pjevačica nosi unikatni izrezani kombinezon s resicama. Glazbena zvijezda poznata po hitovima 'G-Eazy', 'Me, Myself & I' te Hey Mama' njegovu je prepoznatljivu kreaciju nosila na nastupu u Londonu te, sigurni smo, zaradila ovacije obožavatelja na račun izgleda.

'Ponosan sam i sretan, ali na ovakve uspjehe ne gledam kao na nešto bitno, već prvenstveno kao na posao. Za mene je to posao i zabava u jednom', rekao je kratko za tportal Juraj Zigman, dodajući kako s popularnom pjevačicom već ima dogovorene i neke buduće suradnje.

BB❤️

Objavu dijeli @klodgeci

Budući da je pjevačica krenula na europsku turneju, Zigmanove bi dizajne mogli češće gledati na plavokosoj ljepotici koju na Instagramu prati 2,2 milijuna fanova, a dobra reklama poput ove mogla bi mu uskoro donijeti još zvjezdanih suradnji.

Iako mnogi domaći dizajneri mogu samo sanjati o takvom uspjehu, Zigman je nedavno u intervjuu za tportal otkrio kako ga angažmani od strane svjetski poznatih imena nisu nimalo iznenadili.

'Vidimo radove ljudi iz Tunguzije i zašto se onda čudimo kada netko vidi tvoj rad u Hrvatskoj?' izjavio je tada Zigman koji društvene mreže smatra glavnim kanalom komunikacije i odličnom platformom za prezentaciju svog rada.