PRIYANKA CHOPRA

Jedna od najljepših žena svijeta mami uzdahe u efektnoj haljini koja laska figuri

01.02.2019 u 15:53

Bionic
Reading

Glumica i Miss svijeta Priyanka Chopra prisustvovala je godišnjoj edukativnoj radionici Ventures Winter Gala u Los Angelesu. Slavna brineta stigla je u pratnji novopečenog supruga, glazbenika Nicka Jonasa s kojim je u prosincu izmijenila bračne zavjete u rodnoj Indiji. Lijepa Indijka za tu je prigodu odjenula elegantnu haljinu koja je u prvi plan stavila njezinu besprijekornu liniju

Nakon dva mjeseca braka, glumica Priyanka Chopra i Nick Jonas viđeni su zajedno u hotelu Beverly Hills. Zaljubljeni golupčići izmijenjivali su poglede i dodire dok su pratili svečanu ceremoniju na kojoj je i Chopra pozvana kao izlagač. Još uvijek vidno u fazi zaljubljenosti 10 godina mlađi glazbenik lijepu Indijku nije ispuštao iz ruku, a kako i bi kada pokraj sebe ima ljepoticu za kojom luduju muškarci diljem svijeta.

  • +6
Priyanka Chopra i Nick Jonas Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Zvijezda filma 'Spasilačka služba' je za svečanu večeru odabrala efektnu, razigranu maksi haljinu u kombinaciji čipke, točkastog tila i raznobojnih satenskih traka koju je dizajnirao slavni libanonski dizajner Elie Saab, čije su ženstvene kreacije omiljeni izbor brojnih holivudskih ljepotica na crvenim tepisima.

Cjelokupan stajling Chopra je upotpunila tek malom crnom 'clutch' torbicom, ostavivši kosu spuštenu i isfeniranu na ravno, dok se njezin suprug odlučio za provjerenu eleganciju - crno odijelu u kombinaciji s bijelom košuljom i crnom leptir-mašnom.