SLAVLJE U INDIJI

Priyanka Chopra i Nick Jonas: Donosimo sve detalje raskošnog vjenčanja koje je trajalo tri dana

05.12.2018 u 11:06

Bionic
Reading

Njihovo vjenčanje iz bajke srušilo je mnoge rekorde u pretjerivanju - trajalo je čak tri dana, veo je bio dugačak 22 metra, mladenka je promijenila čak tri vjenčanice, a gotovo u svemu su se nalazili skupocjeni dijamanti. No to ne treba ni čuditi kada se zna da je riječ o indijskom vjenčanju i to onom bolivudske ljepotice i nekadašnje miss svijeta Priyanke Chopre te pjevača Nicka Jonasa

Vjenčanje Priyanke Chopre i Nicka Jonasa održano je u Indiji za 250 najbližih prijatelja, među kojima je bio i premijer Indije Narendra Modi, no ipak je nedostajala jedna osoba, koja je svoj nedolazak ispričala trudnoćom. Naravno, riječ je o Priyankinoj bliskoj prijateljici Meghan Markle.

A sada malo i o ovom ekstravagantnom vjenčanju, koje je organizirano u kratkom roku. Naime, Priyanka Chopra i Nick Jonas zaručili su se u srpnju, nakon samo dva mjeseca veze, a samo vjenčanje završilo je nedjeljnom ceremonijom na kojoj je jedna od najljepših žena svijeta bila u tradicionalnoj indijskoj vjenčanici, koju je za nju izradio najbolji indijski dizajner Sabyasachi.

  • +13
Vjenčanje Nicka Jonasa i Priyanke Chopre Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Na toj kreaciji radilo je čak 110 čipkarica iz Kalukute, kojima je trebalo nevjerojatnih 3720 sati da bi ju izradile, a uz to su se savršeno uklopili dijamanti, smaragdi i japanski biseri postavljeni na 22-karatnom zlatu s potpisom Choparda. Naravno, i Nick Jonas je zablistao u tradicionalnoj indijskoj svečanoj odjeći - sherwaniju ručno izrađenom od svile, a oboje su na nogama imali cipele Christiana Louboutina.

Prava na fotografije sa svog vjenčanja par je prodao mnogim magazinima diljem svijeta, uključujući britanski Hello!, a pojavit će se i na naslovnici siječanjskog Voguea, za koji su snimljeni kamerom Google Pixel 3, sve pod sponzorstvom Googlea. No nije ih samo najpoznatiji pretraživač na svijetu sponzorirao, već i luksuzni brendovi - od Tiffanyja do Amazona.

Tako je Jonasovu momačku večer sponzorirala votka Elit, ali i električni skuteri, dok su na djevojačkoj večeri, kojoj su prisustvovale Kelly RIpa i Lupita Nyongo, dame pozirale s nakitom vrijednim milijun dolara u njujorškom Tiffany's Blue Box Cafeu.

Kako piše Vogue, uzvanici su dobili i vrećice za zahvalu, a koje su uključivale monogramom personalizirane etuije za putovnice, mini torte u obliku slavne Tiffanyjeve kutijice i šampanjac. Sama Priyanka Chopra ostvarila je i suradnju s Amazonom te je postavila poseban registar vjenčanja, u vrijednosti od 14 tisuća dolara, za koji je sam Amazon morao donirati 1000 tisuća dolara UNICEF-u, čiji je glumica ambasador.

Prvo, i službeno 'uzimam', par je izrekao na kršćanskom vjenčanju u subotu, održanom u palači Umaid Bhawan, u kojoj noćenje stoji 60 tisuća dolara, a ceremoniju je vodio Nickov otac, ujedno pastor Kevin Jonas Sr. Kako bi izgledala poput princeze iz bajke, Priyanka je zamolila Ralpha Laurena da joj kreira vjenčanicu.

Inače, slavni američki dizajner bio je 'sudbonosan' za njihovo upoznavanje, jer su se oboje pojavili u njegovim kreacijama na Met Gali kada su se upoznali i zaljubili. Na haljini se radilo 1826 sati, a u vjenčanicu je utkano i 2.380.000 šljokica. Uz glazbu gudačkog kvarteta, mladenku, koja je imala veo dugačak 22 metra, do oltara je dopratila majka Madhu, jer joj je otac preminuo od raka još 2013. godine.

Obje ceremonije bile su izrazito nabijene emocijama, a novopečeni mladenci ne srame se priznati kako su tijekom oba obreda pustili suze radosnice.