BRAK JOJ GODI

Jedna od najljepših žena svijeta izgleda božanstveno u stajlingu bez mane

23.01.2019 u 09:47

Bionic
Reading

Otkako se koncem godine udala za svog 10 godina mlađeg zaručnika, glazbenika Nicka Jonasa, proslavljena glumica i nekadašnja Miss World Priyanka Chopra doslovno blista od sreće. Lijepa glumica, koju publika najviše pamti po ulogama u seriji 'Quantico' i filmu 'Spasilačka služba', nakon raskošnog vjenčanja u Indiji vratila se u Los Angeles te je nedavno viđena kako napušta poznati salon sa svježe isfeniranom frizurom i još jednim odličnim stajlingom

Proslavljena glumica Priyanka Chopra svakim svojim pojavljivanjem izazove brojne uzdahe, ali i pohvale modnih kritičara. Iako ne slovi za jednu od najbolje odjevenih žena svijeta, lijepa Indijka svakako bi trebala pripadati toj kategoriji.

Gotovo nikad ne griješi odabirom odjeće i baš uvijek umije izgledati dotjerano i elegantno, čak i kada se sprema za let, za što znamo da nije slučaj s drugim holivudskim zvijezdama.

Priyanka Chopra Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

36-godišnja ljepotica nije promaknula oštrom oku paparazza koji ju je slikao dok je napuštala poznati losanđeleski frizerski salon, odjevena u ležerni stajling - toliko nenametljiv, a opet toliko primamljiv oku.

Atraktivna glumica odjenula je svijetle, gotovo bijele cropped traperice koje se pri dnu lagano šire, s potpisom high street brenda American Eagle, uskladivši ih s prljavobijelom dolčevitom i mekanim vunenim kaputom u istoj nijansi, a cjelokupan stajling zaokružila je bež gležnjačama s block petom i crno-bijelom torbom s potpisom modne kuće Prada.