SAMO U HILTONU

Jedinstven koncept urbanog restorana od sada i u Zagrebu

08.05.2014 u 11:24

OXBO Urban Bar & Grill

Izvor: Promo fotografije / Autor: OXBO Urban Bar & Grill

Bionic
Reading

OXBO Urban Bar & Grill u sklopu hotela Double Tree by Hilton Zagreb, sve se jače pozicionira kao zaseban brend na hrvatskom tržištu restorana. Činjenica kako je jedan od najvećih svjetskih hotelskih lanaca izabrao upravo Zagreb za uvođenje svog novog i zasad jedinstvenog koncepta urbanog restorana pokazala se ispravnom odlukom Hilton Worldwide menadžmenta jer sudeći po broju posjetitelja OXBO ponuda je naišla na vrlo visoku potražnju unutar zagrebačke, ali i hrvatske gastro ponude

Nakon godinu i pol poslovanja OXBO Urban Bar & Grill jedini u Zagrebu, i među samo nekoliko restorana u Europi općenito, nudi Black Angus steakove sa slavne Creekstone farme. Osim unikatne ponude odrezaka, koji se zbog drukčije obrade mesa poprilično razlikuju od europskih odrezaka, Oxbo je u hrvatsku metropolu doveo i prvi raw bar.

'OXBO, kao i hrana, mora biti dostupan svima. Za šarm na tanjuru potrebni su najbolji sastojci, poput naših Black Angus steakova s Creekstone farme. Mi smo jedni od samo nekoliko restorana u Europi gdje ih možete dobiti jer za nas je ili/ili - Ili lokalno, ili najbolje - bez kompromisa. Upravo na toj filozofiji počiva slogan OXBO RARE yet well done', pojasnio je Tomislav Nikšić, glavni kuhar OXBO Urban Bar & Grilla.

Putem inovativne OXBO thEATer ponude srijedom, ovaj svjetski lider HoReCa kanala usred zagrebačke poslovne zone nudi kamenice, dagnje, tuna tartar ili tatarski te premium američku govedinu, u obliku steaka ili burgera. Ponuda je cjenovno vrlo primamljiva, tako da je po cijeni od 55 kuna moguće probati renomirani Black Angus burger, s domaćim ručno rezanim krumpirima, domaćim ketchupom i pivom. Black Angus odrezak srijedom je dostupan u pola cijene te već od 75 kuna možete uživati u vrhunskom mesu s čak dva priloga i umakom. Ponuda oblikovana za vrhunsko osjetilno iskustvo posjetitelja upotpunjena je veoma opuštajućim, modernim ambijentom i ugodnom kulisom žive glazbe.