AVRIL LAVIGNE

Je li slavna pjevačica trudna?

22.10.2013 u 11:22

Bionic
Reading

Kanadski su se tabloidi raspisali o tome da omiljena kanadska pjevačica Avril Lavigne (29) čeka svoje prvo dijete

Navodno je sumnju potaknuo njezin look na nedavnom festivalu 'We Day' u Vancouveru jer je Avril koja inače ne izlazi iz uskih majica, taj put odjenula široku tuniku modernog kariranog uzorka. Kanadski su se mediji odmah počeli spekulirati da Lavigne možda skriva trudnički trbuh. Supruga frontmena kanadskog benda Nickelback, Chada Kroegera, oduševila je publiku izvođenjem svojih najvećih hitova, no njezin je outfit izazvao tračeve da čeka svoje prvo dijete.

Ulje na vatru tim glasinama dolila je i vijest da je Avril viđena na večeri sa svojim suprugom, a gostima koji su se tamo zatekli nije promaknulo da pop punk princeza nije nazdravljala vinom, već običnom vodom.

Pjevačica je odbila komentirati te spekulacije.

Inače, na novom Avrilinom albumu koji izlazi u studenome i zove se jednostavno 'Avril Lavigne' nalazi se i pjesma 'Let Me Go', duet s 38-godišnjim zaručnikom Chadom.

'Uživala sam raditi s Chadom na novom albumu. Jedva sam čekala probuditi se i otići u studio', rekla je Avril istaknuvši da se zaljubila u Chada za vrijeme snimanja tog albuma.

Album nazvan 'Avril Lavigne' izlazi 4. studenoga, a na njemu se nalazi 13 pjesama, uključujući ljetni hit 'Here's To Never Growing Up'.

Avril na festivalu 'We Day':