VEĆ JE NA CRVENOM TEPIHU

Je li se to najomraženija torbica vratila modu?

30.01.2016 u 12:43

  • +2

Kate Bosworth

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Kraljica stila, glumica Kate Bosworth, rijetko kada griješi kada je moda u pitanju i inače ima istančan ukus, ali ovoga puta mnogima je zapela za oko njena torbica opasana oko struka

Kate Bosworth zablistala je u jednostavnoj haljini i čizmama od brušene kože na otvorenju Targeta u suradnji s Who What Wear, ali svi su primijetili njenu torbicu opasanu oko struka. Naime, zapravo se radi o takozvanoj pederuši u finijem izdanju, a kako sada stoje stvari u svijetu mode, mnogima mrska torbica vraća se na mala vrata.

Osim što je moćni modni magazin Vogue najavio povratak torbica koje su bile veliki hit 90-ih godina prošlog stoljeća, i uzdanik kuće visoke mode Chanel, Karl Lagerfeld, potvrđuje taj trend.

Na nedavno održanoj reviji visoke mode u Parizu, manekenke su uz prelijepe haljine nosile i male torbice oko struka koje nisu prošle nezapaženo. Osim Chanela, takve torbice predstavila su važna imena u svijetu mode poput Alexandera Wanga, Chloe, Guccija ili pak Marni. Stoga ne čudi da je fashionistica Kate Bosworth iskoristila prvu priliku da svima pokaže kako rado prati sve nove trendove, a pitanje je hoće li stvarno opet zaživjeti i postati dio naših outfita.