L'OREAL COLOR RICHE

Jarke boje ponovo su u modi

24.03.2011 u 14:57

Bionic
Reading

Jarke boje počele su se vraćati u modu, a crveno našminkane usne mogu se posvuda vidjeti. Najprodavaniji ruž L'oreala, Color Riche, svojom paletom boja i novim nijansama svakoj će ženi omogućiti da bude hit sezone

Color Riche postiže velik uspjeh od svog stvaranja 1992. što ga čini glavnom zvijezdom marke L’Oréal Paris. U svjetskoj paleti ovog proizvoda postoji čak 250 različitih nijansi. Intense ili Nude, sofisticiran ili prirodan, svaka žena pronaći će svoj Color Riche, za svaku prigodu i svaki stil. Dragocjen je balzam za njegu usana. Svojom glatkom, kremastom i senzualnom teksturom, Color Riche nježno omata usne brojnim hranjivim i zaštitnim slojevima i pruža nevjerojatan užitak pri nanošenju.

Dragocjen proizvod za njegu

Color Riche ima teksturu balzama za njegu usana. Obogaćen je antioksidansima, vitaminom E i omega 3 i omega 6 masnim kiselinama i čuva prirodnu ljepotu usana. S do 50% aktivnih sastojaka, Color Riche štiti i revitalizira usne iz dana u dan te im pomaže da se samostalno obnove i restrukturiraju. Color Riche usnama pruža jedinstven oblik njege koji ističe i dodatno naglašava njihov prirodan izgled. Devet od deset žena izjavilo je da su njihove usne nahranjene, obnovljene i zaštićene nakon samo dva tjedna korištenja. 100% žena izjavilo je da su odmah osjetile koliko je Color Riche beskrajno nježan i kremast.

Raskošne boje

Color Riche je, kao što to njegovo ime govori, bogat različitim sastojcima i prekrasnim pigmentima, ruž koji svakom tenu daje čistoću i naglašava ga. Upravo zbog toga ga žene vole. Postoje dvije vrste boja u novoj kolekciji Color Riche: Intense i Nude. Boje Intense smjele su i elegantne, a svako žensko lice uspješno transformiraju i u najobičnijim svakodnevnim situacijama. Boje Nude stvaraju niz tekstura i sjajnih slojeva koji naglašavaju i daju dodatni sjaj golim usnicama koje tek nježno prikrivaju. Novi ruževi za usne Color Riche savršeni su za kombiniranje s dnevnim odjevnim kombinacijama ili za stvaranje upadljivog i živopisnog kontrasta.

Nametljive, jarke boje više nisu potpuni promašaj, već način kojim se naglašava jedinstvena ljepota žene i gradi privlačan i originalan osoban stil. Ideja baš one prave boje za haljine, kosu ili ruž za usne više ne drži vodu. Boja je sad nešto što se odnosi na cijelu osobnost, ženu koja svaki dan ponovno otkriva sebe kroz boju, boju odjeće koju nosi, boju kose, kozmetiku i ruž za usne. Što se boja tiče, sve je dopušteno. Postoji samo jedno pravilo: ponovno otkrijte sebe!