IZGLEDA SJAJNO

Jane Seymour i u osmom desetljeću plijeni poglede, a ovo su njezine tajne

22.08.2023 u 23:33

Bionic
Reading

Jane Seymour, našim gledateljima najpoznatija po ulozi dr. Michaele Quinn u hit seriji iz 90-ih, 'Dr. Quinn, žena vrač', iako je napuhala 72 svjećice na torti, oduševljava mladenačkim izgledom

Bivša Bondova djevojka u veljači je proslavila 72 godine no izgleda desetljećima mlađe, a nedavno je otkrila i kako joj to uspijeva.

Jane je rekla da je jedini 'religiozni' dio njezinog režima ljepote pranje lica dva puta dnevno i to - nježnim baby šamponom.

U razgovoru za časopis Saga, zvijezda serije o dr. Quinn, dala je nekoliko beauty savjeta kako zadržati mladenački izgled.

'Religiozno čistim lice ujutro i navečer. I za to koristim dječji šampon', rekla je.

Kad se radi o prehrani, Jane nije velika ljubiteljica mesa.

'Nekim slučajem volim zdravu, mediteransku hranu. Ne jedem puno mesa. Vježbam, ali ne vježbam svaki dan. Imam pilates reformer spravu u svom domu u Malibuu, ali možda dva puta tjedno, ako sam tamo, odem do gospođe preko puta koja ima istu spravu, jer ja to nikad ne bih radila sama. S vremena na vrijeme postim jer to resetira tijelo. Bojim kosu svaka tri tjedna', kaže Jane.

Dodala je i da je isprobala botoks, ali joj to kao glumici baš i ne odgovara jer ograničava izražavanje.

Iako se život zvijezde čini glamuroznim, njezin privatni život nije bio baš takav.

Udavala se i razvodila četiri puta, a njezin treći suprug i otac njezine djece Katherine (41) i Seana (38) bio je biznismen David Flynn za kojeg se udala 1981. godine. Ne samo da ju je prevario, već ju je desetljeće kasnije ostavio s bankrotom i bez novca.

Ipak, glumica je ubrzo dobila ponudu za seriju o dr. Michaeli Quinn, a ostalo je povijest.