NIJE ODOLJELA

Jennifer Aniston otkrila je koje komade iz 'Prijatelja' još uvijek ima u ormaru

22.08.2023 u 16:54

Bionic
Reading

Jennifer Aniston, glumica koju smo zavoljeli kao otkačenu Rachel iz 'Prijatelja', velika je ljubiteljica modnog minimalizma čijim se stajlinzima fashionistice rado inspiriraju

Mladolika glumica je za jesensko izdanje časopisa WSJ (Wall Street Journal) otkrila mnoge modne i beauty tajne, između ostalih i tretmane o njezi kože za što uvijek dobiva brojne komplimente.

Iako su se 'Prijatelji' prestali snimati prije gotovo 20 godina, Jennifer (54) još uvijek u svojoj garderobi ima nekoliko komada iz kultne serije koje je sačuvala sve ove godine.

Osim divne vintage cvjetne haljine koja je pripadala Monici, liku koji glumi Courteney Cox zadržala je i par crvenih mokasinki koje je nosila njezina Rachel.

  • +4
Jennifer Aniston Izvor: Ostale fotografije / Autor: Auto

Ali još važnije od te garderobe, rekla je, zahvaljujući seriji stekla je dobre prijatelje te naučila mnoge životne lekcije.

'Naučila nas je svemu', rekla je Jenn. Prošle je godine tako Jennifer na Instagramu pozirala sa svojim frizerom Chrisom McMillanom i to u haljini iz 'Prijatelja'.

'Izgleda li vam haljina poznato? Još uvijek je imam! @courteneycoxofficial @friends', napisala je uz fotografiju, pokazujući chic cvjetnu haljinu s čipkastim rubom i V-izrezom.

Cox je odmah ostavila emotikon srca oduševljena tim rekreiranjem looka iz omiljene serije.

Zvijezda serije 'The Morning Show' (Apple TV+) koja se vraća u trećih sezoni, otkrila je i da je vrlo otvorena po pitanju novih beauty tretmana koliko god čudno zvučali.

Priznala je da je nedavno isprobala tretman lica spermom lososa.

'Prvo sam rekla: 'Stvarno? Kako se dolazi do sperme lososa?', rekla je za Jennifer koja ipak nije posve sigurno je li bizaran tretman dao ikakve rezultate. Dodala je i da smatra kako su injekcije peptida 'budućnost' borbe protiv starenja.

Međutim, općenito kaže da nije sklona slijediti modne hirove, već radije održava zdrav način života koji uključuje uživanje u finim večerama s prijateljima, ali i martinijima u Europi.