NAJBOLJE JOJ POMAŽE

Svoje probleme s nesanicom Jane Fonda umjesto tabletama rješava 'maricom'

20.05.2020 u 18:10

Bionic
Reading

Najpoznatija aktivistica među holivudskim glumcima, 82-godišnja Jane Fonda ponovno je iznenadila javnost otkrivši kako umjesto tableta za spavanje radije puši marihuanu i to iz elektroničke cigarete napravljene upravo za tu konzumaciju

Ako ste mislili da ne postoji više ništa čime bi Jane Fonda mogla iznenaditi javnost - prevarili ste se. 82-godišnja aktivistica i holivudska glumica, koja je nedavno uhićena na jednom od mnogobrojnih prosvjeda kojima prisustvuje, postala je zaštitno lice brenda Uncle Bud's, a koji za svoje proizvode, u kojima se nalaze i preparati za tijelo, koristi - kanabis.

Zahvaljujući njima u svoj je život uvela i elektroničku cigaretu za pušenje marihuane koju, kako je rekla, koristi u večernjim satima umjesto tableta za spavanje, kako bi lakše zaspala.

'Koristim tu olovku i koja na sebi ima limitiranu upotrebu koliko dnevno doza možete dobiti, a sve to puno je bolje od uzimanja tableta za spavanje. Iskreno, nikada nisam bila previše luda za travom. No, imam osteoartritis, pa mi ovo pomaže s bolovima i upalama', otkrila je Jane Fonda.

Budući da živi u Kaliforniji, gdje je upotreba marihuane legalna, bez razmišljanja se svime pohvalila. Inače, te elektroničke cigarete za pušenje marihuane pušaču u jednom udisaju daju dozu od 2,25 mg.