radoznali i pričljivi

Intelektualno oholi i zaigrano pohotni: Ovo je sedam smrtnih grijeha horoskopskih Blizanaca

11.06.2022 u 07:59

Bionic
Reading

Svi griješe, ali svatko na svoj način, što dijelom izvire iz zodijačkog znaka. Neki su iznad svega oholi, drugi pohotni, treći proždrljivi... Pogledajte koji grijesi najbolje leže radoznalom i pričljivom Blizancu!

Oholost

Oholi ste utoliko što smatrate da ste mentalno nadmoćni i da imate prava na više slobode i manje odgovornosti. Međutim ljudi koji vas okružuju u pravilu ne vide jeste li i koliko oholi. Majstori ste maske pa se pred drugima u pojedinoj situaciji prikazujete kakvima želite.

Škrtost

Nepredvidljivi ste s novcem i oscilirate u potrošnji, ali niste osobito škrti ni prema drugima ni prema sebi. Škrti ste jedino u pogledu emocija u okviru ljubavne veze jer vam čvrsto vezivanje uzrokuje tjeskobu. Umjesto zaslužene pažnje i ljubavi, radije dajete voljenom materijalne poklone i zvučne izjave.

Požuda

Neki su Blizanci nevjerojatno promiskuitetni, ali iza njihove živahne zavodničke aktivnosti ne stoji iskonska i prožimajuća požuda, nego radoznalost, zaigranost i otpor monotoniji. Mnoge su njihove veze plod dosade. Što bih sad mogao/la raditi? Aha - obljubiti nekog novog!

Zavist

Previše ste zauzeti svojim bogatim i brzim misaonim procesima da biste dugo i jako nekome zavidjeli. Povremeno doživljavate tu emociju, ali se mijenjaju povodi i osobe prema kojima je osjećate. U jednom trenutku možete biti zavidni osobi A na većoj plaći, u drugom osobi B na raskošnom ljetovanju i tako redom.

  • +10
Angelina Jolie je Blizanac, rođena je 4. lipnja 1975. Izvor: Profimedia / Autor: Massimo Insabato / Shutterstock Editorial / Profimedia

Proždrljivost

Obožavate jesti u krugu veselih i duhovitih prijatelja, rado obilazite restorane i ocjenjujete ih po raznim kriterijima, ali apetit vam je osrednji. Vama je hrana izlika za okupljanje, očijukanje, ogovaranje, umrežavanje i sklapanje poslova. Draže vam je pet malih od tri velika obroka.

Bijes

Često ste napeti i razdražljivi, ali ne upadate olako u bijes, niti on dugo traje. Trošite velik dio negativnih emocija kroz destruktivne misli, grube riječi i spletke, tako da ne ostaje puno za fizičko nasilje. Vjerojatnije je da ćete se naljutiti više puta pomalo, nego rijetko i burno.

  • +5
Johnny Depp je Blizanac, rođen je 9. lipnja 1963. Izvor: Profimedia / Autor: Wattie Cheung/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Lijenost 

Vrlo ste angažirani kad vas nešto osobno zanima, ali ćete pokušati zaobići isti posao ako vam je nametnut kao obaveza. Opirete se i monotonim zadacima i dugom boravku na jednom mjestu. Odgovor na pitanje koliko ste lijeni ovisi o mnogo faktora, kao uostalom sve što se tiče Blizanaca.