NIVES IVANKOVIĆ:

'Ja sam rodila Seku Odak'

01.06.2012 u 09:16

Bionic
Reading

Glumica Nives Ivanković nakon završetka snimanja serije 'Ruža vjetrova' vratila se svojoj pepeljastoj boji kose te se riješila umetaka i imidža Seke Odak

Nives Ivanković u 'Ruži vjetrova' igrala je jednu od najupečatljivijih uloga u životu. Nives je utjelovila Seku Odak koja joj je posebno draga.

'Osim što sam Seki posudila glas, dala sam joj i svoj životni san: ma koliko ljudi bili drukčiji od nas, treba ih prihvatiti i nemati predrasude prema onima koji nemaju iste stavove i nisu dio našeg svijeta. Seka nema duhovnu dimenziju, ona sve gleda kroz prizmu materijalnog, ali branim je zato što je moj životni stav prihvatiti različitosti kod ljudi, pa i kod Seke u čijem svijetu vladaju neki etički i moralni zakoni. Ja sam joj udahnula svoju ranjivost i toplinu, a ona mene čak nije naučila ni malo matematike i ekonomiziranja, što ja kao Nives ne znam. Prava Odakuša', rekla je Nives za Ekran te objasnila što je najviše utjecalo na to da je još uvijek singl.

'Protiv braka nemam ništa, no forma ne određuje sreću. Kad čovjek prijeđe četrdesetu, prestaje planirati i počinje živjeti onako kako mu to život nosi. Ako ti se nisu dogodile velike i lijepe stvari koje si priželjkivao, postani zadovoljan malim stvarima. Tako ja živim. Tko zna što sutra donosi…', rekla je Nives koja je u seriji obukla vjenčanicu koja joj se nije ni malo svidjela.

'Ni kao curica se nikad nisam zamišljala u vjenčanici. Zato sam za Sekino vjenčanje odabrala sladoled-haljinu, koja je meni odbojna, ali je kao stvorena za nju', dodaje Nives koja ima posebnu formulu kojom održava izgled.

'Živciram se! Šalu na stranu, volim plivati. Obožavam kad ljeti ujutro ustanem i plivam sat vremena. Možda mi pomaže genetika, a s druge strane – puno hodam. Samo k roditeljima, koji su tri-četiri kilometara udaljeni od mog stana, skoknem barem jednom dnevno.'