MICHAEL DOUGLAS:

'Izubijan sam od borbe s rakom grla'

01.09.2010 u 14:40

Bionic
Reading

Slavni glumac gostovao je u talk showu gdje je opisao kako prolazi njegova bitka protiv raka grla, koji mu je dijagnosticiran prije nekoliko tjedana

Michael Douglas zna da je pred njim težak put, ali kaže da je spreman suočiti se s opakom bolešću, otkrio je u talk showu voditelja Davida Lettermana. 'To je borba, zbilja vas izubija', kaže 65-godišnji oskarovac koji se podvrgnuo tretmanima radijacijom i kemoterapiji da bi se izliječio.

Bolest mu je dijagnosticirana u kolovozu, nakon što se požalio liječniku na bol u grlu i uhu. Njegova supruga, glumica Catherine Zeta-Jones (40) otkrila je da teško podnosi njegovu terapiju koja ga je, kao aktivnu i dinamičnu osobu, znatno usporila te onemoćala. Unatoč teškoj terapiji, ima 80 posto šanse za izlječenje, prema procjenama liječnika.

'Nikad nisi izgledao bolje, to dokazuje da si snažan tip', ohrabrio ga je inače zajedljivi Letterman. Douglas nije klonuo duhom te i dalje radi, a trenutno promovira 'Wall Street: Money Never Sleeps', nastavak kultnog filma o pohlepi.