NEOČEKIVAN IZBOR

Iznenađujuća modna hrabrost Kate Middleton

11.07.2016 u 19:01

  • +9

Kate Middleton

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Lijepa britanska vojvotkinja Kate Middleton plijenila je poglede svojim zanimljivim modnim odabirom na muškom finalu Wimbledona gdje je u društvu supruga princa Williama pratila meč Škota Andyja Murrayja i Kanađanina Miloša Raonića

Kraljevski bračni par zdušno je bodrio sunarodnjaka Murrayja koji je upisao drugi pobjedu na najprestižnijem grand slamu godine. Iako je u publici bilo puno poznatih lica poput glumica Sienne Miller, Lily James, holivudske zvijezde Bradleyja Coopera i njegove djevojke, ruske manekenke Irine Shayk i brojnih ljepotica s novinskih naslovnica, sve su oči opet bile uprte u najpopularniji kraljevski par.

Uvijek konzervativno odjevena Kate Middleton, i ovaj je put igrala na sigurno odjenuvši haljinu strogih linija , ali i za nju neobičnim izborom – zanimljivim printom.

Lijepa vojvotkinja uglavnom nosi jednobojne haljine pa je stoga njezin izbor haljine s potpisom jedne od omiljenih joj modnih kuća Alexandera McQueena i prilično visoke cijene od približno 23.000 kuna prilično iznenađujući. Tim više što haljinu boje slonovače koja je dio MCQueenove kolekcije nazvane 'Obsession' iz kolekcije Pre-Fall 2016 nastale pod kreativnim vodstvom dizajnerice Sarah Burton, koja potpisuje i Kateinu vjenčanicu, krasi efektan uzorak koji se sastoji od leptirića, kolibrića, usana, ruževa za usne, ali i glave kostura.

Upravo je print glava kostura pomalo neobičan izbor za konzervativnu britansku plemkinju, a one su ostalom i zaštitni znak ovog kultnog britanskog modnog brenda. Iako na njen modni odabir britanska kraljica možda neće gledati blagonaklono, tračak modne hrabrosti koje je pokazala svakako je dobrodošlo osvježenje.

Kate je prekrasnu haljinu upotpunila torbicom LK Benetta i visećim naušnicama, a look zaokružila uvijek besprijekornom fen frizurom i nezaobilaznim rejbankama kojima je, kao njezin suprug princ William, već godinama vjerna.