PRISTOJNO ODJEVENA

Iznenađenje večeri: Kim Kardashian konačno ima jako dobar stajling

16.09.2019 u 10:39

Bionic
Reading

Reality zvijezda Kim Kardashian plijenila je pažnju na dodjeli nagrada Creative Arts Emmy Awards u losanđeleskom Microsoft Theateru, no ovaj put ne golišavim stajlingom kao što ima običaj. Slavna ljepotica prošetala je crvenim tepihom zakopčana do grla, dokazavši još jednom da žena može biti seksi i kada je pristojno odjevena

Jedna do najuspješnijih žena u beauty industriji, Kim Kardashian, na temelju svojih oblina izgradila je zavidnu karijeru. Danas je vlasnica brojnih modnih brendova, a vrijednost njezine kozmetičke tvrtke KKW Beauty procijenjuje se na 350 milijuna dolara.

Gdje god se pojavi izazove veliku medijsku na račun svog izgleda, što je odlična promocija, pa stoga ne čudi da uvijek nastoji biti izazovno odjevena. No, nerijetko se dogodi da 38-godišnja reality zvijezda prijeđe granicu dobrog ukusa, pa umjesto elegancije na javnim događanjima često pokaže previše kože.

  • +4
Kim Kardashian Izvor: Profimedia/Mega Agency / Autor: Tony DiMaio/MEGA

Na crvenom tepihu dodjele nagrada Creative Arts Emmy Awards slavna Kardashianka nije modno kiksala, što je za svaku pohvalu, uzmemo li u obzir njezine dosadašnje modne promašaje kojih smo se nagledali. Slavna ljepotica plijenila je poglede u crnoj maksi haljini pripijenog kroja na jedno rame, koja se u gornjem dijelu ponaša kao halter neck.

Cjelokupan stajling Kardashianka je začinila tek decentnim crnim sandalama na petu, dok je kosu za ovu prigodu podigla u visoku punđu.