NESALOMLJIVA LJEPOTICA

Kim Kardashian zabljesnula punim sjajem unatoč kaosu oko najnovijeg poslovnog poduhvata

11.09.2019 u 22:46

Bionic
Reading

Zvijezda reality showa i poduzetnica Kim Kardashian imala je u utorak težak dan, ali to je nije spriječilo da na ulicama New Yorka zabljesne u punom sjaju kao da proživljava najsretnije trenutke u životu

Samo nekoliko sati nakon što je njezin posljednji poslovni potez zapao u poteškoće zbog tehničkih problema, slavna Kardashianka prošetala je New Yorkom u izdanju koje je teško bilo ne primijetiti.

U metalnom topu srebrnog sjaja Kim je izgledala fantastično, a kad se tome dodaju crne kožne hlače možemo govoriti o čistoj senzaciji.

Svoje poznate obline Kardashianka je ugurala u pripijene kožne hlače rezanog ruba tik ispod pupka, koji se nazirao ispod skošenog ruba fantastičnog srebrnog topa.

Ovo besprijekorno izdanje upotpunila je japankama s petom koje sama potpisuje.

Obzirom na sjaj i blještavilo srebrnog topa i kožnih hlača, Kim je mudro na ulicu izašla bez ikakvog nakita i modnih dodataka.

S umjerenom šmikom Kim je naglasila tek trepavice koje su se savršeno uklopile uz bob frizuru.

  • +10
Kim Kardashian Izvor: Profimedia / Autor: N. N.

Samo nekoliko sati ranije Kim je obožavatelje putem Twittera obavijestila kako će lansiranje njezine Skims linije ženskog donjeg rublja za oblikovanje figure morati biti odgođeno zbog nepredvidivih okolnosti.

'Zbog nevjerojatnog odaziva i ogromnog prometa u posljednjih sat vremena internetske stranice Skimsa imaju tehničke probleme s lansiranjem', napisala je Kim i obavijestila da tehnički tim trenutno radi na otklanjanju problema.

Minutu kasnije napisala je kako se lansiranje stranice odgađa za sat vremena, jer želi svima pružiti najbolje iskustvo i jednake mogućnosti kupovine.