POZIRA U BADIĆU

Izgleda sjajno, tko bi rekao da je imala 30 kg više?

12.08.2014 u 11:25

Bionic
Reading

Brojne slavne i poznate ljepotice ne propuštaju svako malo obožavatelje obradovati zavodljivom fotografijom na društvenim mrežama, a ovoga puta Jessica Simpson na Instagramu se pohvalila vitkom figurom koju je pokazala odjevena samo u izazovni badić

Povodom djevojačke zabave sestre Jessice Simpson, svi pogledi su bili uprti u slavnu ljepoticu. No to ni ne čudi, ako samo jedan pogled bacite na njezinu najnoviju fotku na Instagramu. Na sestrinoj djevojačkoj zabavi koja se održavala u luksuznoj vili u Los Angelesu Jessica se sjajno zabavljala.


Kako je zabava bila u stilu havajskih zabava na plaži, sve djevojke su bile odjevene u badiće te s cvjetnim vjenčićima na glavi. Ipak, sve poglede je privukla upravo Jessica koja je stigla odjevena u doista izazovni crni jednodijelni badić.

Badić ukrašen remenom u struku te dubljeg dekoltea jasno je naglašavao Jessicinu vitku figuru i obline, a i sama Jessica je itekako zadovoljna kako dobro izgleda u badiću te je tako pokraj fotke napisala: 'Ponosne smo što smo u badićima', a ta njezina fotka potakla je čitav niz pozitivnih komentara. Jessica je naime nakon poroda opasno prionula vježbanju i skidanju kilograma, a njezina nova vitka figura nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Sa suvišnim kilogramima borila se još od lipnja prošle godine kada je rodila drugo dijete. No uspješno je istopila gotovo 30 kilograma i ponovo zavodi seksi izgledom.