SVESTRANI KOMAD

Izgleda puno skuplje nego što jest: Slavne ljepotice ne mogu se zasititi ovog kaputa s potpisom svima pristupačnog brenda

16.12.2022 u 15:11

Bionic
Reading

Iz sezone u sezonu španjolski brend Mango nas uvijek iznova oduševljava svojim genijalnim komadima koji redovito izgledaju puno skuplje nego što ste ih platili

Mango je brend koji, složit će se svi, zna bolje od svojih konkurenata kako dizajnirati klasike skupog izgleda, a njihove kreacije rado nose i modne ikone poput Kate Middleton, Jessice Albe, Camille Charrière, Naomi Watts, Emily Ratajkowski...

Kaput klasičnog izgleda u svijetlobež tonu doista je fantastičan odjevni predmet koji naprosto morate imati u svojoj kolekciji, a izgleda sjajno i s trapericama, kožnim komadima, haljinama od pletiva...

ZVIJEZDA 'SIROVIH STRASTI'

Sharon Stone iznenadila stajlingom za crveni tepih: Glamurozne hlače spojila s vječnim komadima

Pogledaj galeriju

Gigi Hadid, Katie Holmes i Sienna Miller zaljubljene su u ovaj divni kaput svestranog dizajna koji ćete moći nositi sa apsolutno svime što imate u garderobi.

Slavne fashionistice već su ga uvrstile u svoju kolekciju, a ovaj se dojmljivi kaput, koji izgleda puno skuplje nego što jest, vratio na police trgovina ovog brenda i ako vam se sviđa - požurite se.

  • +16
Zimski kaputi Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Upečatljiv kaput s dvostrukim kopčanjem te izrađen od tkanine miješanog sastava s većim postotkom vune, čija je cijena oko 200 eura (oko 1500 kn), svakom će stajlingu dati posebnost i podignuti ga na višu razinu.

U čemu je njegova privlačnost? Svojim dizajnom na prvi pogled podsjeća na slične komade s potpisom puno skupljih brendova poput The Rowa, Saint Laurenta ili Altuzarre, a vrlo je svestran i, kako ga god kombinirate, ne možete pogriješiti.

Katie Holmes isfurala ga je u kombinaciji zemljanih tonova dok se Sienna Miller odlučila za sličan casual look: traperice ravnih nogavica i par mini uggsica.

Alexa Chung dokazala je da je kaput također idealan za večernje prigode pa ga je uparila s romantičnom bež haljinom, sivim čarapama i crnim Mary-Jane cipelama s remenčićima od lakirane kože.