TKO BI JOJ DAO 61?

Izgleda ludo dobro u koži od glave do pete

10.11.2015 u 09:54

Christie Brinkley

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Nekadašnja uspješna manekenka koja u 61. godini nevjerojatno dobro izgleda u bikiniju ponosno promovira novu knjigu 'Timeless Beauty', a opet je uspjela zadiviti mladolikim izgledom

Christie Brinkley promovirala je novu knjigu u The Howard Stern Showu u New Yorku, a odjevena u kožni komplet izazivala je divljenje okupljenih.

Crvena kožna suknja s prorezom brenda Joseph otkrivala je vitku nogu, a crni uski top sa širokim pojasom s potpiosm Narcisa Rodrigueza naglasio vitku liniju. Vitki struk naglasila je remenom Isabel Marant, a look upotpunila štiklama Gianvito Rossi.

Kako i u 61. godini izgleda tako dobro, Christie navodno otkriva upravo u novoj knjizi. Tako će svi koji je kupe moći pročitati trikove o šminkanju, prehrani i vježbanju, a tu je i njezina linija kozmetike koju uspješno razvija već dulje vrijeme.

Uvijek otvorena i pozitivna Christie tijekom razgovora je rekla kako uska kožna kombinacija zahtijeva određene žrtve pa je rekla da ne nosi donje rublje. Bivša supruga pjevača Billyja Joela također je još jednom ponovila kako nije radila estetske zahvate te su joj grudi prirodne, a to je svima bilo vrlo zanimljiva činjenica s obzirom na to da je priznala kako zategnuti outfit ne dozvoljava donje rublje.

U nedavnom intervjuu u New York Postu rekla je kako je za njezinu ljepotu sigurno zaslužna i veganska prehrana, a uvijek ističe da je za ljepotu kože najvažnije štititi se od štetnih sunčevih zračenja te redovito raditi pilinge. Ako je za vjerovati raznim stranim medijima koje prenose njezine savjete, ona svaki dan započinje pilingom cijelog tijela za ljepšu i njegovaniju kožu.