ISTA HALJINA

Izgleda li Severina bolje od Kardashianke?

23.08.2013 u 16:57

  • +3

Severina i svjetske zvijezde u najtraženijoj haljini 2012. godine

Izvor: tportal.hr / Autor: Instagram/Khloe Kardashian/Dario Gušić

Bionic
Reading

Severina u zelenoj haljini s potpisom Stelle McCartney na crvenom tepihu u Sarajevu nikoga nije ostavila ravnodušnim, a ljepotom je zasjenila i svjetske zvijezde. No zanimljivo je kako su istu haljinu nosile brojne holivudske zvijezde, a to je ujedno i najtraženiji model odnosno najnošenija haljina u 2012. godini

Prekrasnu haljinu iz dizajnerske večernje kolekcije Stelle McCartney prvu je nosila Gwyneth Paltrow na dodjeli Grammyja 2012, no ona se odlučila za potpuno crni model.

Svoju fotografiju u istom modelu, samo zelene boje, koja naglašava obline, na Instagram je stavila i Khloe Kardashian, a u njoj, moramo priznati, izgleda zanosno. Haljina je inače stajala vrtoglavih 5.180 dolara, tj. oko 28 tisuća kuna, a sada je snižena na 1.800 dolara, odnosno na oko 10.000 kuna.


Za ovu predivnu haljinu odlučile su se i Edie Falco, Shalom Harlow, Brooklyn Decker, Kira Miro, a na crvenim tepisima mogli smo je vidjeti u mornarski plavoj ili pak crnoj varijanti. Severina i Khloe odlučile su se na smaragdno zelenu koja objema odlično stoji, a koja je vama zgodnija, prosudite sami.