UPORNOST SE ISPLATILA

Slavna starleta ne prestaje se hvaliti: 'Imam 53 kilograma i osjećam se predivno'

23.08.2018 u 13:12

Bionic
Reading

Kim Kardashian West, reality zvijezda i vlasnica kozmetičkog brenda KKW Beauty, u velikom intervjuu za američki E!News otkrila je kako je svoju bujnu figuru dovela do savršenstva

'Svaki dan vježbam sat i pol, s fokusom na snazi. Kardio vježbe rijetko prakticiram, no iskreno govoreći, vježbam kao manijak već godinu dana uz pratnju bodybuildera. U rujnu ćemo proslaviti obljetnicu', priznaje Kim, dodajući kako je uspjela izgubiti devet kilograma i na tu činjenicu je 'vrlo ponosna'.

'Otkad znam za sebe, imam 63 kilograma, a sada se mogu pohvaliti s 53 kilograma i zbog toga se osjećam predivno. Rezultate intenzivne tjelovježbe nisam odmah uočila, no kada ste uporni i konzistentni, vidjet ćete ih ubrzo.'

Osim što provodi vrijeme u teretani, Kim Kardashian West također je odlučila veću pozornost posvetiti načinu prehrane, izbacivši značajnu količinu šećera koji je donedavno često konzumirala.

  • +19
Kim Kardashian Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Ne unosim šećer u organizam kao nekoć. Naučila sam se hraniti zdravije, dok bih prije jela sve što mi padne na pamet. Naučila sam se kontrolirati i ne želim se vraćati na staru kilažu', ističe Kim, ali si ponekad dopusti uživanje u sladoledu Häagen-Dazs.

Ranije ove godine trenerica Kim Kardashian West, Melissa Alcantara, javnosti je otkrila režim prehrane i svakodnevni tip tjelovježbi koje prakticira reality zvijezda.

'Kim mi je jednom prilikom rekla kako voli svoju figuru i velike bokove te kako bi se željela fokusirati na mišiće. Željela je jača bedra, koja po prirodi naglašavaju cijele noge, istrenirane ruke i trbušne mišiće.'

Ovih dana Melissa Alcantara posjećuje Kim šest dana u tjednu u 6 ujutro, fokusirajući se na pojedine dijelove tijela poput ramena, bicepsa/tricepsa, prsa/leđa i nogu. Melissa s Kim također odrađuje kardio vježbe različitog intenziteta.

  • +5
Kim Kardashian Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Kim voli i mrzi dane kada se fokusiramo na vježbanje nogu, no ona je prije svega uporna. Zna što se od nje traži i ima veliku snagu volje. Rezultati tjelovježbe toliko su impresivni da ne može vjerovati što je postigla u posljednjih nekoliko mjeseci', otkriva trenerica reality zvijezde.

Kada je riječ o prehrani, Alcantara usko surađuje s timom chefova Kim Kardashian West, šaljući im recepte i planove obroka kako bi osigurala da reality zvijezda u danu unosi uravnoteženu količinu proteina, ugljikohidrata i masti.

'Obrađena hrana ne dolazi u obzir, stoga nema krekera ili kolačića na popisu obroka. Želim da Kim jede pravu hranu koja se kuha svaki dan. Ako dolazi iz kutije, sigurno nije dobra. Kim jede zdravo i zbog toga se osjeća dobro', otkriva trenerica.

  • +9
Kim Kardashian West Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia