NITKO NIJE SAVRŠEN

Noćna mora svih žena: Slavna starleta silno se trudila izbjeći modni gaf, ali uzalud

22.08.2018 u 12:34

Bionic
Reading

Reality zvijezda i vlasnica kozmetičke linije KKW Beauty Kim Kardashian viđena je u izlasku u još jednom provokativnom stajlingu u kojem je plijenila poglede na Beverly Hillsu. Iako se slavna starleta trudila zračiti seksepilom, problem joj je stvarala mala lateks haljina koja se neprestano dizala, a onda je uslijedio modni gaf koji je noćna mora svih žena

Slavna starleta, koja je zahvaljujući reality showu 'Keeping Up with the Kardashians' sebi i svojoj obitelji zagarantirala milijarde na bankovnim računima, poznata je po svojem golemom utjecaju koji ima na stvaranje trendova, a iako je zbog svog stila često na meti kritika, negativni komentari 37-godišnju Kardashianku, čini se, nimalo ne diraju.

No kada oštro oko fotografa ulovi detalj za koji ne želite da ga vidi itko osim vas, i još te slike osvanu u medijima, kao primjerice kada su Kim paparazzi ulovili na ljetovanju i objavili fotografije na kojima se vidi celulit na njezinim bokovima i stražnjici - na to je nemoguće ostati ravnodušan.

  • +19
Kim Kardashian Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Nešto manje skandalozan, ali jednako neugodan gaf slavnoj se brineti dogodio tijekom večernjeg izlaska na Beverly Hillsu. Kim je odlučila odjenuti kratku ružičastu haljinicu od lateksa jedne od njezinih omiljenih dizajnerica, Atsuko Kudo, a koja je odbila poslušnost pa ju je lijepa starleta svako malo morala povlačiti.

Iako je ostavljala dojam kao da neposlušnu haljinicu povlači kako ne bismo vidjeli bujne obline, brza reakcija paparazza otkrila je pravi razlog njezinih briga - bodi steznik s hlačicama u boji kože, koji zvijezde često nose na crvenom tepihu kako bi što bolje zategnule tijelo i prikrile eventualne nedostatke.

Iako mnogi muškarci vjerojatno nisu ni primijetili ovaj modni gaf, ženama vidljiv steznik predstavlja pravu noćnu moru, a sigurno smo kako ni Kim nije bila oduševljena kada je ugledala fotografije. Ipak, nezgodni stajling je spasila efektna clutch torbica u obliku košare s prženim krumpirićima koju je dizajnirala Judith Leiber, a kombinaciju je začinila omiljenim prozirnim štiklama s potpisom suprugova brenda Yeezy.

  • +17
Kim Kardashian i Kanye West Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia