stajling za 5

Ivanka odlično izgleda u trendi haljini koju obožavamo

23.06.2017 u 12:16

Bionic
Reading

Ivanka Trump zablistala je na pikniku u Bijeloj kući na kojem je još jednom dokazala da prati trendove. Lijepa prva kći Amerike za druženje s obitelji odabrala je lepršavu cvjetnu haljinu spuštenih ramena koja je sezonu za sezonom omiljeni ljetni komad trendseterica diljem svijeta

Ivanka Trump, za razliku od svoje maćehe Melanije Trump koja je podbacila po pitanju stajlinga, oduševila je izdanjem u kojem se pojavila na kongresnom pikniku u Bijeloj kući.

Lijepa Ivanka sunčani dan za druženje u vrtu iskoristila je kako bi uskočila u pravi ljetni stajling. Prva kći Amerike odabrala je bijelu midi haljinu cvjetnog uzorka u kojoj je izgledala senzacionalno. Lepršava haljina na kopčanje istaknula je Ivankin tanašni struk i otkrila ramena.

Ivanka Trump u trendi haljini spuštenih ramena Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Haljine spuštenih ramena već drugu sezonu za redom visoko kotiraju na ljestvici najpoželjnijih ljetnih komada koje obožavaju svjetske trendeseterice, a o tome kolliko su popularne svjedoče i prepune trgovine u kojima se mogu pronaći raznorazni modeli takvih haljina u bezbroj uzoraka koji će osvojiti i najzahtjevnije dame.

Uz hit haljinu, mezimica američke javnosti iskombinirala je nebesko plave špic balerinke na vezanje vlastite modne marke.

❤❤❤❤ #cutecouple #ivankatrump #jaredkushner

Objavu dijeli All Things Ivanka Trump (@teamivankatrump)

Lijepa i uspješna Ivanka u pikniku je uživala u društvu najbližih - supruga Jareda Kushnera i njihovo troje djece, kćeri Arabelle Rose i sinova Josepha Fredericka i Theodorea Jamesa.

This photo from the Congressional Picnic is so cute ♡ #ivankatrump #womenwhowork #teamivanka #trump

Objavu dijeli - ivanka marie trump (@kushnerfamily)