ŠIK IZDANJE

Ni Ivanka Trump nije odoljela modnom hitu sezone

05.05.2017 u 13:15

Bionic
Reading

Pri izlasku iz svog vošingtonskog doma prva kći Amerike Ivanka Trump uočena je u jednom od najvećih proljetnih trendova – uzorku gingham

Ovaj šarmantni uzorak podjednako dobro izgleda, bez obzira na to radi li se o poslovnoj, svečanoj ili casual kombinaciji, pa nas ne iznenađuje to da su poznate trendseterice poludjele za ovim neodoljivim uzorkom populariziranim 50-ih godina, a koji odiše jedinstvenim francuskim šikom.

Nizu poznatih dama koje mu ove sezone nisu odoljele sada se pridružila i prva kći Amerike Ivanka Trump, a ona je hit uzorak istaknula haljinom elegantna kroja, s dodatkom trake oko struka svezane u mašnu i velikog volana u donjem dijelu kreacije.

Ivanka Trump Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Haljinu hit uzorka potpisuje američki brend J.Crew, a u prodaji se nalazi po cijeni nešto višoj od 800 kuna. Novu kombinaciju stilizirala je stiletto sandalama nijanse nude, torbicom identične nijanse iz vlastite linije, zlatnom ogrlicom i avijatičarskim sunčanim naočalama.

Kreacije s hit uzorkom gingham viđene su i u kolekcijama poznatih modnih kuća, poput Altuzzare, a preplavile su i police high street brendova. Odjeća s neodoljivim kvadratićima uklapa se u svaki stil pa ne čudi to da im modni kritičari predviđaju dug vijek.