A I DALJE JE VITKA

Ivana Vasilj obožava njemačke kobasice

07.10.2010 u 10:07

Bionic
Reading

Atraktivna plavuša, koja se nedavno našla u središtu skandala, ponekad se zbuni govoreći hrvatski, no na to se priviknula jer je, kaže, svi dobro razumiju

Bivša misica Ivana Vasilj i dalje radi kao manekenka i fotomodel u Hrvatskoj, ali živi u Kölnu, gdje studira za financijskog savjetnika, piše 24express. Nakon što su je proglasili najljepšom Hrvaticom, mnogi su joj zamjerili što ne govori dobro jezik.

Iako joj je majka Ličanka, a otac Hercegovac, Ivana se ponekad zbuni govoreći hrvatski, no na to se priviknula jer je, kaže, svi dobro razumiju. Nedavno se našla u središtu skandala jer su mediji objavili fotografije na kojima se ljubi s bivšim misterom Brunom Oreškovićem. Zbog toga ju je, nakon tri godine veze, ostavio dečko.

'Nikad nismo bili u vezi, samo smo prijatelji, a fotografije su pogrešno protumačene', objasnila je Ivana koja se te večeri ljubila i s nepoznatom djevojkom za koju tvrdi da ju je 'zaskočila'. Dodala je da nema biseksualnih sklonosti te da voli sportske tipove, ali joj je važno i da muškarac bude romantičan i inteligentan. Dok uči, priznala je da uživa u svim vrstama njemačkih kobasica.