NOVI BROJ

Ivana Mišerić, darovi i još bar pet razloga zašto nabaviti ljetni Lider trend

13.07.2018 u 13:57

Bionic
Reading

Saznajte koji su hoteli na jadranskoj obali posebno friendly prema obiteljima s djecom i kućnim ljubimcima, što je ikigai i što biješe starim Grcima da ne vole donje rublje

Nešto je magično i osobno u radiju, kaže Ivana Mišerić koja se budi u 4:20 kako bi uvela ljude u novi radni dan, nasmijala ih i potaknula da se nadovezuju na priče i pletu živo tkivo ljepše, veselije svakodnevice. Što nam je ta plavooka plavokosa radijska voditeljica ispričala o svom pjevanju, lažnim vijestima, jutarnjoj mrzovolji i političkim lakrdijama, čitajte u ljetnom izdanju lifestyle magazina Lider trend koji se opet prekrcao zanimljivim temama za vruće dane.

Saznajte koji su hoteli na jadranskoj obali posebno friendly prema obiteljima s djecom i kućnim ljubimcima, što je ikigai i što biješe starim Grcima da ne vole donje rublje.

Magazin donosi i ššššuškavu gomilicu slavnih tatica i žena puma; koji su ulovili mlađe, a dok se naslađujete pričama iz svijeta slavnih, informirate se o ultimativnim modnim trendovima i čupate ideje iz ljetnog vodiča kamo otići, što jesti, posjetiti, pogledati, napravite si jedno od mjehuričastih osvježenja, inspirirani s pet recepata za ultracool koktele s pjenušcem. Tako hladne glave proučite fenomen ženske pornografije i dovinite zašto se ona smatra pozitivnom za razliku od negativne, muške. Ako je sve to previše uzavrelo, popnite se zemljopisnom kartom do ugodnog sjevera kamo nas vodi reportaža Gorana Kovačevića i dopustite Islandu da vas očara.

Uz make up pravila sezone, najhot parfeme i savjete kako se riješiti dosadne hiperpigmentacije ili neinvazivno ukloniti neki sitni fizički nedostatak, Lider trend donosi vam još puno rasplesanih slova i zanimljivog štiva koje vam prepuštamo da ga sami otkrijete. Pokraj šarenih stranica Lider trenda na kioscima vas očekuju i darovi. Neka vas razveseli instant kava, dezodorans i sunčane naočale za bezbrižno škicanje komada ili druga kombinacija darova koja uz instant kavu, obuhvaća pastu za zube i duge vesele sate trčanja za frizbijem.

Svoj primjerak Lider trenda s darovima potražite na svim kioscima Tiska i iNovina.