NA FACEBOOKU

Ivana Banfić javno slavi svoj celulit!

09.07.2014 u 09:29

Bionic
Reading

S Ivanom Banfić kontaktirala je začuđena novinarka iz srpskih medija konstatirajući kako je moguće da ona koja toliko vježba ima celulit! Što misli o celulitu, Ivana je odmah napisala na Facebooku

Iako je već više od dvadeset godina pjevačica Ivana Banfić izrazito aktivna u svijetu fitnesa i sportskog života, a zbog svoje discipline, mišićavog izgleda i zdravog života zavide joj mnoge žene, čini se da unatoč svemu nije uspjela nadmudriti celulit. No ona se, poput većine žena, time nimalo ne opterećuje. Tek pokojom novinarkom koja je proziva zbog njega. Na svojoj stranici na Facebooku Ivana je ispričala kako ju je jedna srpska novinarka prozvala zbog celulita.


'Upravo me nazvala jedna novinarka i sva uplašena kako će me to pitati, a ja joj velim - ok, pitajte me, što je bilo? A ona kaže: 'Izašla vam je slika u srpskim medijima na kojoj vam se vidi celulit, pa kako to, pa vi vježbate?' Kakva sramota, zamislite, ja žensko pa da imam celulit! Pa kome je to važno u životu? Da, naravno da imam celulit i volim svoj celulit, prirodan je i moj je. Moj mili i dragi celulit. Tko se uopće sjetio da je to nešto čega se treba sramiti, kozmetička industrija koja zarađuje na nama ženama, jer bjesomučno se borimo protiv nečega što nam je priroda dala. Samo zato jer je to netko tako rekao i moramo sve biti savršene i glatkih nogu. Da, ja sam savršena sa svojim celulitom i bez njega, apsolutno mi je isto imala ga ili ne imala, bila mršava ili debela, volim se takvu kakva jesam. Najvažnija stvar u životu je biti slobodan, a sloboda je prihvatiti sebe kakav jesi, sa svim svojim vrlinama i manama. Živio moj celulit!', napisala je Ivana, a nakon svog statusa dobila je gomilu komentara podrške.