LEPTIRIĆI U TRBUHU

Iva Šulentić otkrila zašto je jako sretna

21.03.2013 u 09:55

Bionic
Reading

Jučerašnje HT-ovo predstavljanje nove tarife Plan, koja će zamijeniti tarifu Extra uz brojne pogodnosti, u zagrebačkom Green Goldu vodila je Iva Šulentić, a u kratkoj pauzi otkrila nam je kako je buditi se u pet ujutro te planira li korak dalje u novoj vezi

Iva je često voditeljski angažirana, a istovremeno radi za 'Dobro jutro Hrvatska' i na Totalnom FM-u, pa kaže da radi taman onoliko koliko treba.

'Nisam radoholičarka, a sada sam se baš vratila s godišnjeg od tri tjedna. Bila sam na lijepom putovanju u Americi te posjetila prijatelje koji žive ondje i koje nisam vidjela godinu dana. Taman imam vremena za svoje privatne stvari i sve što me veseli. Nije se dobro pretrpati poslom, onda se nemaš volje ni za ono što te veseli. Sad sam u nekom dobrom balansu, bez velikih planova, i sviđa mi se ono što mi život nosi', kaže Iva, očigledno se dovoljno odmorivši da se ponovno može dizati u pet ujutro zbog angažmana na televiziji.

'Sama sam sebe iznenadila time koliko lako ustajem ujutro. Pet sati je najkasnije kada mogu ustati, jer 'Dobro jutro Hrvatska' počinje u sedam ujutro i sve mora biti veselo. Dan mi jako dugo traje', rekla nam je voditeljica.

Planira li neko novo putovanje? 'Neću još ništa planirati jer čekam da mi kartica dođe na naplatu', kaže sa smiješkom, ali sa smiješkom priča i o novoj ljubavi.

Na pitanje planira li neki korak dalje sa svojim Igorom, kaže: 'Koraci se teško planiraju jer se čovjek počkalji pa padne. Jako sam sretna u ovom sadašnjem koraku.'