OSVAJA LJEPOTOM

Iva Jerković plijeni elegancijom u najpopularnijoj haljini sezone

14.06.2018 u 14:29

Bionic
Reading

Gdje god se pojavi Iva Jerković, svi ostali padaju u drugi plan. Lijepa voditeljica i manekenka ušetala je besprijekorno dotjerana od glave do pete na pormociju poznatog brenda za njegu kose i sve prisutne ostavila bez daha

Manekenka, voditeljica i vlasnica salona ljepote Iva Jerković rijetko kad griješi kada je moda u pitanju. Lijepa Zagrepčanka uvijek je besprijekorno odjevena ovisno o prigodi, a kada se u obzir uzme njezina do savršenstva istesana figura i manekenska visina, teško da lijepoj Ivi išta i može loše stajati.

No, imati stila ne znači dobro izgledati, a lijepa voditeljica ima ga i viška. Iva je, na predstavljanje inovativnog programa za postizanje duže kose Kérastase Extentioniste, stigla u ženstvenoj svijetlo smeđoj midi haljini točkastog uzorka s romantičnim volanom pri dnu.

  • +5
Poznate Hrvatice na predstavljanju proizvoda Kérastase Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Trendi haljina naglasila je Ivinu vitku figuru i obline točno onoliko koliko je potrebno za dozu seksepila, a cjelokupan stajling lijepa voditeljica je upotpunila bež sandalama na petu i sivom torbicom s potpisom modne kuće Saint Laurent. Točka na i cjelokupnog stajlinga bila je duga raspuštena kosa.

Točkasti uzorak jedan je od najpopularnijih modnih trendova u aktualnoj sezoni, a posebno je poželjan u formi haljina, o čemu dovoljno svjedoče izdanja slavnih dama i aktualna ponuda na policama trgovina.

Nose se mini i midi točkaste haljine, minijaturne i dramatične točke, a iako ćete s lakoćom pronaći mnoštvo modela u različitim kombinacijama boja, crno-bijele verzije takvih haljina modni su klasik i najčešći odabir mnogih dama.

  • +21
Točkaste haljine Izvor: Promo fotografije / Autor: promo