ZLATNA OD GLAVE DO PETE

Iva Balaban zasjala u haljini od 250 kuna

31.03.2016 u 15:51

Bionic
Reading

Na još jednom od mnogobrojnih Somersbyjevih partyja među mnogobrojnim gostima večer za opuštanje priuštila si je i Iva Balaban, a kao prava ljubiteljica mode blistala je u zlatnoj haljini

Da za dobar styling nije nužno izdvojiti puno novca, to jako dobro zna i Iva Balaban, a na promociju novog okusa Somersby borovnice došla je u zlatnoj haljini.

Osim što je vrlo zahvalnog i trendi kroja, ova haljina ima još jednu veliku prednost – napravljena je od materijala koji se ne treba peglati.

Materijale koji nam olakšavaju nošenje i štede vrijeme jer se ne moraju peglati u sklopu proljetno-ljetnih kolekcija za 2016. predstavili su i poznati dizajneri poput Victorije Beckham ili modne kuće Altuzarra, a taj trend s početka 2000-ih na piste su vratila i poznata imena poput Nine Ricci ili Simone Rocha.

Kao i uvijek, lanci ulične mode poput Zare, koja uvijek ide u korak s trendovima i jako brzo na police svojih trgovina dostavlja hit komade, pobrinuli su se da ovakve krpice svima budu dostupnije.

Upravo je Iva za večernji izlazak odabrala povoljnu zlatnu haljinu iz Zare koja košta 249 kuna. Zgodna majka troje djece styling je upotpunila torbom koja ima zlatnu lanac-ručku i crnim cipelama na vezanje.

Jednostavan, ali upečatljiv styling Ive Balaban primjer je kako se lijepo dotjerati bez skupocjenih krpica s potpisom. S time se slaže i naš Fashion Guru, koji je nekadašnju manekenku stavio na listu najbolje odjevenih Hrvatica te poručio da joj nikako ne nedostaje stila te da spaja nemoguće materijale i stilove, što na njoj uvijek dobro stoji.