TKO BI REKAO?

Iva Balaban otkrila svoju najveću slabost

30.03.2012 u 14:19

Bionic
Reading

Iva Balaban nedavno je po treći put postala majka, a ono na čemu bi joj mnoge majke zavidjele je besprijekorna linija

Iako je prije dva mjeseca postala majka djevojčice Tesse, Iva Balaban prelijepo izgleda i nitko ne bi rekao da je rodila tri puta.

Bivša manekenka posvetila se obitelji, a često se piše o njezinoj lijepoj liniji. Bez obzira na tri trudnoće, nema problema s viškom kilograma i stasom, ali kaže da nikada ne bi mogla biti na nekim dijetama jer nije dovoljno dosljedna za takvo nešto.

'Mislim da su za to sve zaslužni geni. Baš sam nekidan naručila neki čaj za mršavljenje preko interneta jer sam mislila da moram od trudnoće još malo smršavjeti, ali nisam na nekoj dijeti. I kad bih trebala, vjerojatno ne bi uspjela u tome jer nisam kategorična i nisam dosljedna. Nemam volje ni za vježbanje, iako sam počela.

Najradije bih tamo sjedila i malo čavrljala. Svaki put s nekom mukom odlazim na vježbanje. To je u povojima, tri treninga ne znače da ću nastaviti trenirati i sljedećeg tjedna', sa smiješkom nam je otkrila Iva svoju najveću slabost na humanitarnoj akciji jedne domaće drogerije gdje se odazvala kao ambasadorica koja će pomagati mladim samohranim majkama.

Iva kaže da sada s troje djece u kući uživa u svakoj sekundi jer je svjesna da život prebrzo prolazi i jako je opuštena. Stariji potomci, Ivano i Tasha pomažu sretnoj mami jer tata Boško Balaban trenutno igra u Kuala Lumpuru. No, Iva kaže da uz dobru organizaciju sve stiže iako bi bilo lakše da je suprug pri ruci.