HUMANITARNA AKCIJA

Iva Balaban, Ana Begić i Mirna Maras darivale mlade mame

30.03.2012 u 12:53

Bionic
Reading

Najveća hrvatska drogerija Kozmo predstavila je novu akciju Vikend za mamu i bebu, a mlade mame Iva Balaban, Ana Begić i Mirna Maras tom su prilikom darivale štićenice Doma Savica Šanci

Akcija Vikend za mamu i bebu znači da će ova godina u KOZMU biti u znaku trudnica, majki i djece, pa će se njima potrebni proizvodi nalaziti na posebnim akcijama.

U humanitarnom projektu KOZMO je iz svog asortimana odvojio potrepštine za štićenice Doma Savica Šanci te ih poklonio mladim samohranim majkama ugroženog socijalnog statusa.

'Počašćena sam da mogu sudjelovati u ovoj hvale vrijednoj akciji. I sama sam majka troje djece, pa znam koliko nam je svega potrebno za zdravo i bezbrižno podizanje naše djece. Sve to iziskuje poveća primanja koja, nažalost, mnoge mame nemaju. Bez obzira kakve mogućnosti mame imaju odnosno nemaju, najbitnije je da njihova djeca dobiju golemu količinu ljubavi jer u konačnici je samo to važno', rekla je jedna od ambasadorica Iva Balaban koja je po treći put postala majka prije samo dva mjeseca.