kopirajte stajling

It cura današnjice oduševila cipelama od 350 kuna

12.05.2017 u 14:20

Bionic
Reading

Manekenka Bella Hadid obožava skupocjene cipele luksuznih modnih brendova, no ovoga puta njezine nove omiljene cipele dolaze s polica high street trgovine za kojom lude svjetske trendseterice. Riječ je o Zarinim sandalama koje je slavna ljepotica vješto iskombinirala s također cjenovno pristupačnim odjevnim komadima

Navikli smo viđati Bellu Hadid u dizajnerskim komadima koji su zadnji krik mode, no kada uočimo da slavna manekenka nosi par Zarinih cipela, riječ je o modnoj poslastici koja se ne propušta. Nije riječ o bilo kojim cipelama, već o kariranim platforma sandalama na koje smo bacili oko otkako su izašle, a najbolje od svega je što se prodaju po pristupačnoj cijeni od 350 kuna.

Ove cool ljetne sandale iz Zarine nove kolekcije Bella je iskombinirala s Aritzia vestom spuštenih ramena i popularnim wedgie modelom Levi's traperica. Mi ćemo zasigurno iskopirati Bellin stajling od glave do pete, a ne bi nas iznenadilo da i vi odlučite učiniti isto, jer slavna ljepotica uistinu zna što radi.

Bella Hadid u cipelama Zara, Levi's trapericama i vesti Aritzia
Bella Hadid u cipelama Zara, Levi's trapericama i vesti Aritzia Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Iako se rijetko nađe na našoj listi slavnih ljepotica, Bella svaki put izgleda savršeno od glave do pete. Neki od njezinih najboljih modnih odabira svakako su ovakvi jednostavni i mladenački stajlinzi koji odgovaraju njezinim godinama i poslu kojim se bavi. Mlađa sestra Gigi Hadid u svega nekoliko godina postigla je zavidnu slavu u svijetu modelinga, a često je imamo priliku viđati u traper outfitima koje Bella najviše voli nositi kao dnevnu varijantu.

Zavirite u našu galeriju i pogledajte kako je 20-godišnja Bella iznijela svoje nove trendi cipele. 

  • +7
Bella Hadid u cipelama high street brenda Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia