SVE JE OČARALA

Na glamuroznu zabavu stigla poput mladenke

04.03.2017 u 11:42

Bionic
Reading

Nakon nošenja mnoštva revija na pariškom tjednu mode, 'it' djevojka današnjice Bella Hadid pojavila se na glamuroznoj zabavi u haljini koja je mnoge asocirala na vjenčanicu

Modna senzacija Bella Hadid trenutno se može pohvaliti iznimno uspješnom karijerom modela koju je potvrdila u novom izdanju pariškog tjedna mode.

Na službenoj zabavi u povodu nove Diorove kolekcije, 20-godišnja Bella sve je očarala u balskoj haljini srebrnog odsjaja.

Zahvaljujući silueti Diorove haljine, s korzetnom podstavom u gornjem i lepršavom suknjom u donjem dijelu kreacije, Bella se uspjela posebno istaknuti u moru zvjezdanih uzvanica, kao što je uspjela zaraditi usporedbu s mladenkama.

Glamurozan odabir ova popularna djevojka današnjice naglasila je frizurom punđe, dok se po pitanju nakita odlučila za naušnice ringove i uske ogrlice.  

  • +2
Bella Hadid Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Nakon prošlogodišnje revije Victoria's Secreta, na pisti se ponovno suočila s bivšim dečkom, pjevačem The Weekndom koji je izveo novi singl u sklopu nove H&M-ove kolekcije.

Svoju vezu Bella Hadid i The Weeknd okončali su u studenom prošle godine, a pjevač trenutno uživa u društvu glazbene kolegice Selene Gomez.