STAJLING ZA POHVALU

Jedina traper haljina koju ćete poželjeti imati

02.02.2017 u 11:44

Bionic
Reading

Bella Hadid pokazala je dekolte u Diorovoj midi traper haljini koju je odjenula za Diorov party u jednom New Yorkškom klubu i ostavila bez daha sve prisutne, uključujući i svog mlađeg brata Anwara koji se na društvenim mrežama često pohvali svojim sestrama Bellom i Gigi

Bella Hadid (20) pokazala je potpuno novu dimenziju trapera koji smo obično navikli viđati u 'casual' kombinacijama. Za Diorov party u New Yorkškom Poison klubu Bella je odjenula traper haljinu s potpisom domaćina Christiana Diora.

Osim što je zagolicala maštu pokazavši dekolte, Bella je dokazala da se traper uspješno može kombinirati u večernjim varijantama, a da pritom izgleda elegantno i ženstveno. Korzet haljinu krase naramenice s cirkonima koje je lijepa manekenka iskombinirala s choker ogrlicom, a cijeli stajling podigla je crnom bolero bundom.

Bella Hadid u Diorovoj traper haljini Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Nakon što je dan provela sa starijom sestrom Gigi, Bella se na Diorovom partyju našla s njihovim mlađim bratom Anwarom Hadidom s kojim ima blizak odnos. Anwar i Bella cijelu su večer proveli nerazdvojni, te su zagrljeni pozirali za fotografe.

January 31 : #BellaHadid and #AnwarHadid at the Dior Poison Girl perfume launch party in NYC.

Fotografiju objavljuje MYQUEENBELLAH (@myqueenbellah)

Sva tri člana obitelji Hadid uspješno plivaju u modnim vodama, a Bella i Gigi po prvi puta su zajedno nosile posljednju Victoria's Secret reviju, te su obje nominirane za model svijeta. Titulu je kući ipak ponijela starija i iskusnija Gigi.

Iako lijepa Bella ima tek 20 godina, čini se kako je uspješno razvila osobni stil i osjećaj za modu. Stajling je upotpunila elegantnim crnim sandalama, a svoju dugu kosu zanosna je brineta odlučila raspustiti.