VRIJEME JE ZA ČINJENICE

Istine o muškarcima koje se ženama neće baš svidjeti

13.02.2012 u 10:16

Bionic
Reading

Unatoč tomu što žene odbijaju vjerovati u neke stvari o svojim muškarcima, činjenica je da većina njih voli porniće, primjećuje druge žene i uvijek su raspoloženi za seks

Žene su odrasle na bajkama koje su im stvorile osnovnu sliku o muškarcima. Problem je što ta slika nema puno veze sa stvarnošću, ali unatoč tomu žene i dalje u nju vjeruju. Kako pojašnjava psiholog Roy Baumeister, to je vjerojatno zato što se većina žena pomalo boji suočiti s pravom istinom. No, vrijeme je za prihvaćanje istine koja ipak nije toliko strašna, samo stavlja stvari u drugu perspektivu, pojašnjava Baumeister za webmd.com. Iako se muškarci u Baumeisterovu pregledu donekle generaliziraju, njegove konstatacije ipak su primijenjive na većinu.


Muškarci su većinom uvijek raspoloženi za seks
Muškarci vole porniće
Ma koliko žene izbjegavale pogledati istini u oči, činjenica je da muškarci vole gledati porniće i da će to činiti kad god im se za to ukaže prilika. Učinit će to i kad su u posve zadovoljavajućoj vezi koja ispunjava sve njihove potrebe, a ponajviše one seksualne. Žene trebaju zapamtiti da to nema nikakve veze s njima, odnosno ne ukazuje na to da nešto nije u redu s njima. Stvar je vrlo jednostavna – muškarci vole porniće i to je to.

Muškarci gledaju druge žene
Možda vam vaš muškarac govori da ima oči samo za vas, ali činjenica je da muškarci gledaju i druge žene. I ne samo da ih gledaju, nego često imaju i seksualne misli o njima. Ženama se takva istina baš ne sviđa, ali to i dalje ne mijenja stvari. No, to nema veze s njihovim partnericama. Muškarci su jednostavno takvi, to im je u prirodi – pogledat će gotovo svaku ženu koju susretnu.

Muškarci vole biti u blizini privlačnih žena

Žene imaju pravo kada se živciraju ako vide svoga muškarca kako prede u blizini privlačne žene. No, to živciranje neće promijeniti činjenicu da muškarci vole biti u blizini privlačnih žena. I ne samo to, muškarci si stvaraju prilike kako bi mogli biti u blizini privlačnih žena. Oni to ne rade zato što vjeruju da će im se posrećiti. Dovoljna im je samo nazočnost lijepe žene pa da se osjećaju kao da su osvojili svijet.


Muškarci su uvijek spremni za seks

Da. Znaju im se dogoditi depresivna razdoblja ili veliki problemi na poslu kada su manje zainteresirani za intimne aktivnosti, ali općenito gledaju muškarci su uvijek spremni za seks. Žene moraju biti raspoložene za seks, ali muškarci se brzo dovode u takvo raspoloženje, čak i kad su u nekom sasvim stotom filmu. Stoga dame nemojte ustručavati inicirati seks u strahu da će vas odbiti. Neće!

Seks je muškarcima pokazatelj kvalitete veze
Ako je muškarcima dobar seks u vezi, znači da je i veza dobra. No, ako je seks loš, onda smatraju i da je veza problematična te da bi je trebalo prekinuti. Za razliku od žena, muškarcima je seks osnova poveznica. On nije nešto što dolazi kao rezultat drugih stvari poput međusobnog povjerenja i poštovanja. On je glavna stvar, njima se veza okreće uglavnom oko seksa. Upravo zbog takve razlike u shvaćanjima često dolazi do nerazumijevanja između muškaraca i žena u pogledu veza.