SAMO ZA HRABRE

Isprobali ste frizuru koju obožava Nikolina Ristović? Evo njene ideje za šminku

26.04.2020 u 10:41

Bionic
Reading

Zatvoreni frizerski i kozmetički saloni mnoge su ponukali da uzmu stvar u svoje ruke ili se prepuste u partnerove. Dio njih otkrio je svoj dugo skrivani talent, dio očekuje papire za razvod kad institucije počnu raditi svoj posao, a dio kreativna i učinkovita rješenja pronalazi na internetu

Nikolina Ristović u karanteni se zaželjela voluminoznih lokni, a kako frizerski saloni u Beogradu također ne rade, odlučila je isprobati tehniku kovrčanja kose pomoću čarapa.

Tehnika nastala 50-ih godina prošlog stoljeća ovih je dana ponovno popularna zahvaljujući aplikaciji TikTok. Nikolina koja je za izradu svojih lokni koristila hulahopke oduševljena je rezultatima.

Nakon frizure, red je došao i na šminku. Iako se na internetu mogu pronaći korisni savjeti i detaljne upute o šminkanju, lijepa voditeljica ovoga je puta isprobala tehniku koju koriste brojni tate i poneka mama.

Prirodno lijepa voditeljica je bez trunke šminke sjela pred kameru svog pametnog telefona i prepustila se u ruke mezimici Uni Sofiji.

'Kad je netko lijep, nema šanse da je ružan', komentar je jedne od Nikolininih pratiteljica na Instagramu koji možda najbolje oslikava rezultate Una Sofijinog rada.

No sitne nedostatke svog rada vješta je vizažistica sakrila sunčanim naočalama.

View this post on Instagram

#beauty #bestoftheday

A post shared by Nikolina Pisek (@nikolina_pisek) on