GENIJALAN MODNI TRIK

Isplativa investicija: Ona je dokaz da običnu bijelu majicu možete isfurati čak i za svečane prigode

01.06.2020 u 09:50

Bionic
Reading

Radijska voditeljica i bivša članica grupe Pussycat Dolls, Ashley Roberts, s lakoćom sklapa stajlinge koji su uvijek pomno osmišljeni do najsitnijeg detalja, a to, osim dobrom osjećaju za modu, može zahvaliti i svojoj multifunkcionalnoj garderobi. Slavna ljepotica mudro investira u isplative modne komade koji se lako uklapaju u bilo koji stajling te se mogu nositi na više načina i za razne prigode, što je dokazala i ovog puta

Dobro poznato britansko estradno lice, Ashley Roberts, nije prošla neprimijećeno na ulicama Londona dok je kao i svakog dana šetala do zgrade radija Global Radio na kojem vodi emisiju 'Heart Radio'. 38-godišnja ljepotica je plijenila pažnju u lepršavoj crnoj haljini midi kroja sa seksi prorezom, trendi drapiranim detaljem i tankim naramenicama koje se na ramenima vežu u mašne.

Slavna voditeljica i bivša članica grupe Pussycat Dolls dobro zna da je mala crna haljina 'must have' u ormaru svake žene. Osim što se poput kameleona uz nekoliko dobrim modnih dodataka u trenu transformira iz dnevne u večernju haljinu, crna haljina pristaje uz apsolutno sve što vam padne na pamet.

  • +9
Ashley Roberts Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Tako je ova ljetna haljina s potpisom brenda House of CB u trenu postala vrlo elegantna i primjerena za posao, zahvaljujući jednom ključnom komadu koji također slovi za jednu od najisplativijih modnih investicija - bijeloj majici kratkih rukava. Običan bijeli t-shirt je poput bijelog platna na koje možete dodati što god poželite, a da pritom izgledate odlično.

Pitate li modne stručnjake koji pristupačni komad odjeće svaka žena treba imati u svom ormaru, zasigurno će vam svi do jednog navesti upravo bijelu majicu kratkih rukava. Slavna voditeljica mudro je t-shirt odjenula ispod haljine kako bi prekrila gola ramena, koja nisu poželjna u poslovnom okruženju, i stajlingu automatski dala chic izgled, a sve je začinila crnim štiklama s potpisom brenda Kurt Geiger, malom crnom torbicom i tamnim naočalama.