COOL STAJLING

Mislili ste da je crna boja dosadna? Razuvjerit će vas ova maštovita kombinacija Ashley Roberts

30.04.2020 u 19:34

Bionic
Reading

Ashley Roberts sa svojim se bendom Pussycat Dolls trebala ovoga proljeća nakon 10 godina stanke vratiti na pozornicu, no globalna pandemija je spriječila povratničku turneju

I dok njezini kolege iz svijeta glazbe pripremaju nove materijale, održavaju virtualne svirke ili putem društvenih mreža komuniciraju sa svojim fanovima, zgodna plavuša ima i drugu jednako uspješnu karijeru osim glazbene - radi kao radijska voditeljica na popularnoj postaji Heart.

Tridesetosmogodišnja Amerikanka s londonskom adresom, poznata je i po besprijekornom modnom stilu pa se u još jednom trendi kombinaciji uputila na posao.

Ako ste mislili kako su crni stajlinzi dosadni, sigurno će vas razuvjeriti ovaj efektni look. Top s puf rukavima od organze animal uzorka (Nasty Gal), Ashley je upotpunila kožnim hlačama brenda Sosandar kakve obožavaju fashionistice ovoga proljeća i trendi bijelim tenisicama.

  • +5
Ashley Roberts Izvor: Profimedia / Autor: Beretta/Sims / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kosa podignuta u rep, sunčane naočale mačkastih okvira i must have zlatni ringovi odlično su nadogradili ovaj look za stvoren za proljeće. U ovaj dnevni outfit dobro se uklopila i Chanelova torbica.

Raspoložena i vesela, Ashley je rado pozirala fotografima koji je prate u stopu gdje god da se pojavi.

  • +5
Ashley Roberts Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Beretta/Sims / Shutterstock Editorial / Profimedia

Inače, turneja Pussycat Dolls pod nazivom SoPop2020tour trebala je započeti 5. travnja u Dublinu, a završiti 17. travnja u Londonu.

Bend je 2005. debitirao albumom PCD, a osim Ashley članice Pussycat Dolls su: Nicole Scherzinger, Jessica Sutta, Carmit Bachar i Kimberly Wyatt.