godinama se mučila

Iskreno priznanje Gisele Bündchen: 'Osjećala sam se kao da sam dotaknula dno'

30.05.2022 u 17:11

Bionic
Reading

Slavna manekenka i supruga jednog od najboljih igrača u povijesti NFL-a,Toma Bradyja šokirala je mnoge kad je u nedavnom intervjuu otkrila da se borila s tjeskobom i napadajima panike

'Izvana je izgledalo kao da sam imala sve što poželim sa samo 22 godine. S druge strane, osjećala sam se kao da sam dotaknula dno', kazala je Gisele Bündchen nedavno na početku razgovora za britansko izdanje Voguea.

Dan je, prisjetila se, započinjala s moka-kavom i cigaretama te je pila bocu vina svaku večer. 'Možete samo zamisliti što mi se događalo u glavi', iskreno je rekla manekenka te je otkrila da je spas našla u prirodnim dodacima koji su joj pomogli da tijelo izliječi samo sebe. Bila je na strogoj dijeti te prestala konzumirati šećer, kofein, alkohol, cigarete, mliječne proizvode i žitarice. Priznala je da je oporavak bio poprilično težak.

'Imala sam grozne migrene, sjećam se da me doktor trenutku pitao: 'Želiš li živjeti?' rekla je Gisele koja je samo tri mjeseca nakon što je dotaknula dno postala najplaćenija i najtraženija manekenka 15 godina za redom. Izjavila je kako se puno bolje osjeća u četrdesetim godinama nego ranije.

  • +7
Gisele Bündchen Izvor: EPA / Autor: SEBASTIAO MOREIRA

Podsjetimo, Gisele je supruga jednog od najboljih igrača u povijesti NFL-a,Toma Bradyja s kojim se upoznala 2007. godine na spoju na slijepo preko zajedničkih prijatelja. Vjenčali su se dvije godine kasnije u Santa Monici u Kaliforniji. Iste su godine postali su roditelji sina Benjamina, a tri godine kasnije rodila im se kćer Vivian.

Podsjetimo, na početku karijere bila je pet godina u vezi s holivudskom zvijezom Leonardom DiCaprijom, a prekinuli su jer on navodno nije htio pred oltar. Danas 41- godišnja Gisele je svoju sreću pronašla s jednim od najboljih igrača u povijesti NFL-a, 44-godišnjim Tomom Bradyjem. Upoznali su se 2007. godine na spoju na slijepo preko zajedničkih prijatelja, a vjenčali su se dvije godine kasnije u Kaliforniji. U prosincu iste godine dobili su sina Benjamina, a tri godine kasnije kćer Vivian.