ŽIVOT IM JE POTPUN

Zbog djece su pristali na sve: Gisele Bündchen na Super Bowl je stigla sa svojom djecom, ali i sinom Toma Bradyja iz prethodne veze

08.02.2021 u 09:23

Bionic
Reading

U svom desetom finalu, Tom Brady ušao je u povijest osvojivši sedmi Super Bowl, kao i petu nagradu za najkorisnijeg igrača finala, a svoju pobjedu proslavio je uz najveću podršku - svoje sadašnje supruge, brazilske manekenke Gisele Bündchen, ali i bivše partnerice, glumice Bridget Moynahan

Da će doživjeti ovako nešto, Tom Brady je vjerojatno mogao samo sanjati. Ne samo da je postigao neviđeni uspjeh i osvojio sedmi naslov Super Bowla, te je peti put proglašen najkorisnijim igračem, Tom Brady i privatno nije mogao sakriti sreću.

Nakon godina neslaganja s bivšom partnericom, glumicom Bridget Moynahan, sada se napokon sve posložilo, pa je njihov 13-godišnji sin Jack bio prisutan na Super Bowlu, gdje je stigao sa Bradyjevom današnjom suprugom, brazilskom manekenkom Gisele Bündchen i njihovo dvoje djece, 11-godišnjim Benjaminom i osmogodišnjom Vivian.

Gisele se nije odvajala od djece, pa tako ni od posinka, te je cijelo vrijeme mobitelom snimala zajedničke selfije, a Bridget Moynahan na svom je Instagram profilu objavila fotografiju bivšeg supruga i javno čestitala cijelom klubu na nevjerojatnoj pobjedi.

Bridget Moynahan i Tom Brady bili su u vezi dvije godine, a da je glumica trudna, doznala je dva mjeseca nakon prekida. Sve se dodatno zakompliciralo budući da je sportaš tada već započeo svoju vezu sa današnjom suprugom, brazilskom manekenkom Gisele Bundchen.

  • +5
Gisele Bündchen, Tom Brady Izvor: Profimedia / Autor: Kevin C. Cox / Getty images / Profimedia

Ipak, željni da njihova djeca ne ispaštaju za probleme svojih roditelja, trojac je odlučio biti u dobrim odnosima i to toliko dobrim da su i nekada suparnice danas dobre prijateljice, koje se često čuju telefonski i dogovaraju oko odgoja djece.

A da i posinka doživljava kao svojeg sina moglo se vidjeti upravo jučer na finalu Super Bowla, na kojem se Gisele nije odvajala od njega, kao ni svoje djece - sina Benjamina i kćeri Vivian.