NOVI POČETAK

Kraj nakon 22 godine: Gisele Bündchen odlučila okrenuti novu stranicu

09.02.2021 u 09:16

Bionic
Reading

Nakon pune 22 godine, koliko je provela u modnoj agenciji IMG Models, Gisele Bündchen odlučila je okrenuti novu stranicu - raskinula je ugovor i svoju karijeru povjerila svojoj sestri blizanki Patriciji, koja inače već radi kao njezina menadžerica

40-godišnja brazilska manekenka i majka dvoje djece Gisele Bundchen odlučila je da želi da financije ostanu unutar obitelji, stoga je povukla poprilično drastičan potez i odlučila napustiti IMG Models agenciju, čija je članica bila pune 22 godine. Sve poslovne odluke sada će prolaziti sa svojom sestrom blizankom Patricijom koja je ujedno i njezin menadžer.

Iako su izgubili najplaćeniju manekenku modne industrije, IMG je posljednjih tjedana potpisao zanimljive nove ugovore. Nakon inauguracije Joea Bidena ponudu za modne angažmane dobila je pjesnikinja Amanda Gormanand kao i pokćerka Kamale Harris, Ella Emhoff, a najnoviji ugovor je onaj s najstarijom kćerkom pokojnog Kobea Bryanta, Natalijom.

  • +9
Gisele Bundchen Izvor: EPA / Autor: SEBASTIAO MOREIRA

Uz to, odlučili su se i za povratak nekih dobro znanih lica, stoga su potpisali novi ugovor s nekadašnjom manekenkom, ali i glumicom Millom Jovovich, a to je sve tek početak.

Što se tiče Gisele Bundchen, ona je prošlog mjeseca sa suprugom Tomom Bradyjem prodala svoj stan u njujorškoj Tribeci za 37 milijuna dolara i trenutno grade svoj dom iz snova na privatnom otoku Indian Creek u Miamiju, poznatom i kao 'bunker milijardera'.