unaprijedite svoj život

Iskoristite sve što siječanj nudi!

09.01.2023 u 11:02

Bionic
Reading

Siječanj je prvi mjesec u godini i idealno vrijeme za početak novih projekata i ciljeva. Ako ste u potrazi za načinom da unaprijedite svoj život ili da učinite nešto novo i zabavno, siječanj je pravi mjesec za to.

Jedna od najboljih stvari o siječnju je što je pun novih mogućnosti i izazova. Možete početi vježbati više, jesti zdravije ili se baviti nekim novim hobijem ili aktivnošću. Možete se odlučiti na promjenu posla ili se posvetiti nečemu što dugo želite. Siječanj je pravo vrijeme za početak nove godine s novim ciljevima i željama.

Ako ste u potrazi za zabavnim aktivnostima u siječnju, razmislite o putovanju. Ovaj mjesec je idealan za posjet hladnijim destinacijama te odlaskom na skijanje. Možete također iskoristiti ovaj mjesec za posjet toplijim destinacijama i uživanje u sunčanom vremenu i plažama.

Siječanj je također dobar mjesec za kupovinu novih stvari ili za traženje povoljnijih cijena na proizvodima i uslugama koje ste htjeli kupiti. Mnogi trgovci pa tako i iRobot imaju sniženja u siječnju kao dio svojih novogodišnjih prodaja, tako da možete pronaći neke odlične proizvode na popustima.

Ukratko, siječanj je odličan mjesec za početak novih projekata i ciljeva, za zabavu i putovanja te za kupovinu novih stvari po povoljnijim cijenama. , iRobot vam je omogućio siječanjsku priliku za nabavu iRobot kućnih pomagača po posebnim akcijskim cijenama, a više o njima možete pročitati u nastavku. Ne oklijevajte i iskoristite sve što ovaj mjesec nudi!

Roomba i5(i5158)

Roomba i5(i5158) prilagođava se vašim životnim navikama i sluša vaš glas, tako vam omogućuje da sve svoje slobodno vrijeme provedete u šetnji, na kavi s prijateljicama, u društvu obitelji. Zaboravite na usisavanje i maksimalno uživajte. Serija robotskih usisavača Roomba i5 ima novi moderni dizajn i puno novih naprednih značajki. Ovaj model razumije vas i vaš dom, te vam olakšava vaš život. Iskoristite posebnu priliku te kupite Roombu i5(i5158) po akcijskoj cijeni.

Roomba i3+(i3552)

Uz moderni dizajn i puno naprednih značajki, serija i3+ uključuje i bazu za automatsko pražnjenje spremnika pa na usisavanje ne morate pomisliti i po nekoliko mjeseci. Uz sustav automatskog pražnjenja spremnika Clean Base® koji uređaju i3+ omogućuje da se sam prazni i do 60 dana. Vrećice AllergenLock hvataju i zadržavaju 99 % peluda i plijesni. Iskoristite siječanjski popust te kupite Roombu i3+(i3552) po akcijskoj cijeni.

Roomba Combo 1138

Roomba Combo 1138 je 2 u 1 robotski usisavač i perač podova. Umjesto vas usisava prašinu, prljavštinu i ostatke s glatkih podova i sagova služeći se četkom u obliku slova V i snažnim usisom. Četke za brisanje rubova skupljaju ostatke uz zidove i iz kutova. Sustav pranja vlažnom krpom služi se tkaninom od mikrovlakana posebne rebraste teksture. Možete prilagoditi čišćenje uz pomoć tri načina pranja. Kad je podloga za mokro pranje skinuta uređaj samo usisava. Kad je podloga postavljena i tank je napunjen vodom uređaj može usisavati i prati glatke površine. Iskoristite posebnu priliku te kupite Roombu Combo 1138 po akcijskoj cijeni.

Uz navedene artikle, povodom siječanjskih sniženja, na popustu se nalaze i brojni drugi uređaji: Roomba i1(i1152), Roomba i7(i7158), Roomba j7158, Roomba Combo j7(c7758). Cijelu ponudu možete provjeriti u iRobotovom webshopu.

Zakoračite u novu godinu vedro i veselo. Nagradite se i iskoristite posebnu iRobot siječanjsku akciju za kupovinu jednog od modela Roombe na popustu. Roombe su dostupne po akcijskim cijenama na iRobot Hrvatska web trgovini, iRobot kiosk - Arena Centar Zagreb i iRobot kiosk – City Center One, Split.

Akcija traje do 31.1.2023 ili do isteka zalihe.