NEPRIKLADNO ODJEVENA

Irski farmer izbacio golišavu Rihannu iz kukuruzišta

27.09.2011 u 17:24

Bionic
Reading

Sjevernoirski farmer izbacio je svjetsku pop zvijezdu Rihannu iz polja kukuruza kada ju je vidio kako golišava pozira pred kamerama

Popularna pjevačica, poznata po hitovima 'Umbrella', 'Rude boy' i 'S&M' snimala je u kukuruzištu kod grada Bangora videospot uoči koncerata u Belfastu.

Gomila znatiželjnika okupila se oko polja kada je pjevačica podrijetlom s Barbadosa s ekipom počela snimati scene za promotivni spot.

Irski mediji prenose kako je Rihana bila oskudno odjevena, samo u bikini i poderane traperice te da je jedno vrijeme pozirala u toplesu.

'Mlada dama je bila neprikladno odjevena', rekao je vlasnik imanja Alan Graham, religiozni član lokalnog protestantskog vijeća za irsku televiziju RTE. 'Smatrao sam da to nije u redu i zatražio da prekinu snimanje', dodao je.

Graham je priznao da nije čuo za 23-godišnju pjevačicu kada ga je njezina ekipa nazvala prošloga tjedna i tražila dozvolu za snimanje. Nakon što je snimanje prekinuto, on je nakratko razgovarao s Rihanom koja je, kako je rekao, bila puna razumijevanja.

'Bila je vrlo ljubazna, rukovali smo se i rastali u dobrim odnosima', kazao je Graham.