PONOVNO SAMA

Dok njezinom bivšem suprugu cvatu ruže u ljubavi, Jennifer Garner ni ovoga puta nije imala sreće: Evo gdje je potražila utjehu nakon prekida s biznismenom

07.08.2020 u 09:23

Bionic
Reading

Nakon razvoda od Bena Afflecka, glumica Jennifer Garner godinama je bila posvećena isključivo djeci i pomoći bivšem suprugu u borbi s alkoholizmom. Onda je dala šansu ljubavi te započela vezu s biznismenom Johnom Millerom, no sreća nije dugo trajala

Nakon skoro dvije godine raspala se ljubavna veza Jennifer Garner i šest godina mlađeg biznismena Johna Millera. Detalji prekida još uvijek nisu poznati javnosti, ali poznata glumica već je uspjela šokirati mnoge. Svega nekoliko dana nakon prekida, snimljena je u ugodnom društvu s kolegom Bradleyjem Cooperom na plaži u Malibuu.

S njima je na pješčanoj plaži bila i malena kćerkica slavnog holivudskog zavodnika koji je također već neko vrijeme slobodan.

Ima li među njima neke kemije ili su samo ostali jako dobri prijatelji nakon zajedničkog projekta na ABC-u još nije poznato. Podsjetimo Cooper i Garner zajedno su glumili krimi seriji 'Alias' koja se prikazivala od 2001. do 2006. Igrali su ljubavni par Sydney Bristow i Willa Tippina.

Dežurni fotoreporteri brzo su zamijetili slavne glumce kako uživaju kraj oceana koji su ugodno razgovarali u vrlo opuštenom izdanju. Fotografije su u trenu obišle svijet.

Bradley je pritom pokazao svoj isklesani torzo dok se sunčao u kupaćem kostimu, a brižna Jennifer igrala se s plavokosom djevojčicom.

Podsjetimo, prije godinu dana raspala se dugogodišnja veza Bradleya Coopera i Irine Shayk koji zajedno dijele kćerkicu Leu.

Dok Garner ni ovoga put nije imala sreće u ljubavi, istovremeno njezinu bivšem suprugu Benu Afflecku cvatu ruže. On naime proživljava svoje najsretnije trenutke uz mladu Kubanku Anu de Armas.

Ben Affleck i Ana de Armas Izvor: Profimedia / Autor: SPOT / Stoianov / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia